va este necesar ordinul prefectului pentru cota indiviza de teren aferent apartamentului iar pentru a obtine acest act solicitati informatii la Primaria Constanta prin e-mail
nu cumuleaza pensia cu salariul omul este un simplu functionar public cu handicap și fara PCR pile relatii cunostinte de aceea a solicitat prin mine un sfat juridic
In contextul actualelor framantari din administratia publica am fost informat ca unui functionar public i-au fost luate doumentele, luatio colegii(mutati in alta incapere) si luate sarcinile fisa postului neactualiozata de ani de ziel ce recomanbdati? va rog ca raspunzand sa aveti in vedere ca primul drept al omului pe pamant este munca
Buna ziua Cum trebuie procedat pentru a avea carte de identitate electronică ca și cea a soției mele cu care convietuiesc in locuinta proprietatea ei personala din alta localitate pastrand scutirea de impozit ( legea persoanelor cu handicap) pe locuința proprietate personală unde am actualmente domiciliul ? În prezent pe carte de identitate am aplicata o viza de resedinta in localitatea de domiciliu a sotiei insa am nevoie de carte de identitate electronica emisa de politia de la domiciliul sotiei. Va multumesc !
pentru eliberarea cartii d eidentitate de la registrul agricol din primarie mi s-*a dat o adeverinta care atesta domiciliul dar aceasta adeverinta este scrisa de mana de funcrtionar nu este tehnoredactata in word
de ce este scrisa de mana si unde pot reclama aceasta situatie de primarie care nu accepta nici un grad minim de digitalizare a administratiei publice cum ar fi tehnoredactarea actelor producand erori la transcrierea numelui meu va dati seama ca nu pot reclama primarului deoarece el insusi semneaza si deci accepta asa parodie de acte