Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Activitate mars0212

Activitate mars0212

Vreau sa fac si eu cadstrul pentru o cladire nou construita. Am inteles ca trebuie sa ma adresez catre o persoana autorizata.
Ce vreau sa va intreb este cam cat costa si cam cat dureaza pana ce este gata documentatia cadastrala si cat mai dureaza dupa aceea pana ce inregistrez aceasta documentatiela cartea funciara.
Vreau sa fac si eu cadstrul pentru o cladire nou construita. Am inteles ca trebuie sa ma adresez catre o persoana autorizata.
Ce vreau sa va intreb este cam cat costa si cam cat dureaza pana ce este gata documentatia cadastrala si cat mai dureaza dupa aceea pana ce inregistrez aceasta documentatiela cartea funciara.Cam peste tot sunt cate 3-4 pe loc.Din cate am auzit anul asta in Bucuresti concurenta a fost chiar mai mare.
500 de euro???:OE o gluma,nu?Nu este cu locuri la barou. Intra cine ia peste 6 la fiecare materie si peste 7 per total. Nu e nevoie de spaga decat daca esti prost, 100% sigur
Răspuns la discuția intrare in Barou
0 RON, 0 ROL, 0 USD
Avocat o sa fiu dupa ce vine decizia de la UNBR
Nu mai sunt dar eu am salvat html-ul, ca amintire. Daca vrei sa stii ce ai facut da-mi numele tau pe privat si iti zic
A numarat cineva cati au intrat si cati au picat la Bucuresti
Răspuns la discuția Maneaua ºi Constituþia
Gresit. Trebuie sa tolerez manelele, nu trebuie sa imi placa si cu atat mai mult nu trebuie sa fac pledoria acestui gen de muzica.

Pot de asemenea sa cer ca acest gen de muzica sa nu fie prezent in locurile in care sunt, avand optiunea ca in cazul in care nu imi este respectata dorinta sa plec. Spre exemplu un taximetrist care avea casetofonul la maxim si era unu care se plangea ca il iubeste femeia doar pentru bani si care, desi l-am rugat sa opreasca casetofonul sau sa schimbe melodia, nu mi-a respectat dorinta asa ca l-am rugat frumos sa traga pe dreapta si am coborat. Si acesta este tot dreptul meu.

Acest gen nu poate fi interzis cu totul, nu poate fi interzis in discoteci, cluburi, baruri sau pe tarabe, ar fi absurd, profund gresit si un precedent foarte periculos,. totusi poate fi interzis in autobuzele RATB, spre exemplu, daca majoritatea oamenilor cer asta, asa cum eu nu pot cere nimanui sa nu asculte ceva tot asa nimeni nu ma poate forta pe mine sa ascult ceva si cum in democratie majoritatea conteaza.......

O aplicare extraordinara a acestei majoritati o vei vedea la radiouri care nu difuzeaza manele, cel putin nu cele importante, tocmai pentru ca au realizat ca daca ar face un asemenea lucru audienta postului de radio ar avea de suferit
In cazul asta cand aflati ca s-au afisat rezultatele scrieti si voi aici pt ca eu nu sunt in Bucuresti acum sa vad cand se afiseaza si poate am ghinionul sa trebuiasca sa fac contestatie. Sunt convins ca mai sunt multi in aceeasi situatie.

Intre timp, chiar nu a auzit nimeni nimic referitor la vreun deadline?
In cat timp se poate face contestatie de la afisare?
Nasol rau de tot. La Botosani cica au intrat 8 din 18.

Se pare ca anul asta se intra sub 50 %.

Anul trecut tot asa a fost sau au intrat mai multi?