avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate caciulatu

Activitate caciulatu

Am datorii la financia de la Cas iar penalizarile dubleaza suma, exista vreo modalitate pentru a scapa de acestea.
Discuție Declaratia 392
Pfa platitor TVA care depaseste cota de 65000 euro, conform noilor reglementari nu mai depune 392, in acest caz trebuie depusa alta declaratie.
Multumesc.
am un srl la care sunt asociat unic si administrator, pot s-a ma angajez cu, carte de munca si ca Director Economic. Multumesc.
Răspuns la discuția Procedura concesionare teren
concesionarea nu se face de la primarie, nu m-am exprimat corect.
Terenul este detinut de o prsoana fizica unde o sc vrea s-a faca o constructie, ce fel de act se poate face, fara contract de comodat
Cum se procedeaza pentru a se concesiona un teren,
care este numarul maxim al angajatilor pentru un SRL cu asociat unic
O societate nou infintata poate beneficia de HG nr. 274/2013 - acordarea ajutoarelor de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii

Am cumparat un teren agricol in anul 2004 cu contract de vanzare cumparare la notar, dar nu s-a facut cadastru si inscriere in cartea funciara, cel care mi-a vandut terenul la mai vandut inca odata in 2011, cei care au cumparat au facut cadastru si inscriere in cartea funciara, ce pot face sa obtin inapoi acest teren.
PFA cu activitate cultivarea cerealelor, care aprimit in anul 2010 fonduri nerabursabile prin masura 112 si incaseaza subventii APIA. Stabilirea impozitului se face in sistem real, aceste fonduri si subventii sunt sau nu impozabile? Eu am scazut cheltuielile din ele si am platit impozit pe venit.