avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Activitate lilyanne

Activitate lilyanne

Răspuns la discuția Inscriere CF
Va multumesc pentru raspuns, cu toate acestea avocatul nostru a spus ca in cazul in care Cadastrul respinge cererea - in baza motivarii respingeri - va formula o cerere de chemare in judecata. El se bazeaza pe faptul ca impobilul este al nostru si tot noi suntem cei ce dorim inscrierea (...).

Acum o alta intrebare legata de cele mentionate the dumneavoastra, nu stiti cam cat dureaza pana la cumnicarea oficiala a cauzei catre Guvern? Vom stii si noi cand se va intampla acest lucru (primim notificare sau altceva ....)

Va multumesc!
Discuție Inscriere CF
Buna, imi puteti spune va rog daca pot sa inscriu in CF un proces inregistrat la CEDO?

Din ce am citit se poate - si trebuie facut - daca procesul vizeaza direct imobilul.
Asa este si cazul meu. Procesul pornit la CEDO este pentru acel imobil.

Va multumesc!
Buna, astazi am primit de la CEDO confirmarea ca dosarul meu a fost aprobat. Am primit un numar si niste stickere cu coduri de bare.

In completare imi solicita copie dupa buletin.
Mi-as intreba avocatul insa este in concediu in Olanda si nu vreau sa il deranjez.

Daca ma puteti ajuta va rog, cum sa trimit copia dupa buletin ... trebuie scrisa o pagina introductorie in care sa mentionez ca atasez copie buletin si sa lipesc 1 sticker pe acea pagina SAU doar copia de la buletin si lipesc stickerul cu codul de bare pe acea pagina si o trimit in plic cu confirmare de primire?

Va multumesc!
Discuție Recuperare acte
Buna, as avea nevoie de un mic sfat ...

Tatal meu avea mai multe proprietati ramase de la parintii lui (nu are frati sau surori).
El nu a solicitat niciodata acele proprietati (terenuri intravilane, 1 apartament, 2 case, padure, pasuni si vita de vie) si acele proprietati nu au fost colectivizate (terenurile).
Actele in mare parte sunt prea deteriorate pentru a putea fi utilizate iar altele au fost pierdute in timp.

In judetul respectiv, intreband, am inteles ca Primaria a dat acele terenuri in folosinta (fara acte) altor persoane (inclusiv unei Biserici) ...

Ce putem face pentru a recupera actele si/sau proprietatile?

Va multumesc!
Discuție Problema casa
Buna, azi am primit o scrisoare de excutare silita pe imobilul meu pentru un credit restant.
Problema este ca din anul 2012 am poprire pe salariu in baza aceleasi sentinte civile si se achita constant catre acel cont partea ce le revine de catre firma la care lucrez.
Acum, cum se poate sa primesc executare silita pe imobil in baza aceleiasi sentinte civile pentru care se plateste din 2012 iar suma sa fie mai mare ...
Va rog am nevoie de un mic sfat pana maine cand imi voi contacta avocatul!
Buna, as vrea sa stiu daca se poate formula o solicitare de retragere sai inlocuire pentru inspectorul ce se ocupa de un dosar penal si daca da in baza carei legi?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Procuror mincinos
Va multumesc, exact asta voi face, de fapt cred ca trebuie sa o faca fratele meu, nu eu, nu cred ca eu am dreptul, dar probabil mama si sotul meu ar putea si ei.
Răspuns la discuția Procuror mincinos
Va multumesc pentru raspunsuri. Stau cu dosarul in fata si nu realizez cum se poate asa ceva... cu toate ca exista documente si marturiile toate, totul negru pe alb... nu inteleg cum poate sa completeze cu date aiurea, dar care in mod evident sunt in favoarea celui ce a depus plangerea, cu toate ca martorii lui si fiul lui chiar ii dau dreptate fratelui meu si confirma cele spuse de dratele meu...procurorul noteaza ca a comis inselaciunea in mod voit pentru a isi acoperii datoriile la Cec, cu toate ca are hartie emisa de CEC ca nu a avut niciodata bani imprumutati, si sustine si ca a luat bani la o anumita data cu toate ca toti martorii spun ca nu este asa si mai spune si ca bani au fost virati in cec, ceea ce nu este adevarat, fratele meu nu a avut niciodata o suma mai mare de 300 de lei in cec ...
Mai are tupeu sa imi acuze mama de marturie mincinoasa, cand ea a spus doar adevarul, ceea ce reiese si din acte si din marturiile depuse de martorii acuzarii si imi jigneste si sotul spunand ca s-a insurat cu mine doar pentru a nu depune marturie si ca trebuie acuzat de complicitate...LA CE? si pe deasupra sotul meu a depus marturie, o are la dosar...
Eu nu mai inteleg nimic...vreau sa ii fac plangere, se poate? Cum poate sa faca asa ceva, stiu ca este "amic" cu cel ce a formulat plangerea, dar nu m-am gandit ca se poate asa ceva, cu dovezile pe masa, cu marturiile toate in favoarea ta, sa iti fie facut dosar si sa fie trimis in judecata.....
Buna, in dosarul fratelui meu, pe care procurorul l-a inaintat catre JUDECATORIE(nu Tribunal) se gasesc numai minciuni. Aceste minciuni contrazic chiar si declarartiile martorilor atat ale apararari cat si ale acuzarii. Termenele, care sunt foarte importante, sunt decalate cu lunile de exemplu din iunie se ajunge la iulie, cu toate ca exista actul cu pricina cu IUNIE si din 2010 se ajunge la 2011...
Fratelui meu i se imputa ca ar fi avut imprumuturi la CEC cu toate ca hartia emisa de catre CEC confirma ca fratele meu NU a avut niciodata vre-un imprumut la ei, dar procurorul sustine ca a avut. Martorii acuzarii afirma ca fratele meu nu a luat banii si chiar si fiul celui care a facut plangerea afirma ca nu fratele meu a luat banii dar procurorul sustine in dosarul inaintat ca el i-a luat pentru a-si acoperii datoria la CEC. Care datorie?!

Ce sa facem? Se poate face plangere impotriva unui asemenea om?
Va multumesc.
Dar somajul, perioada de somaj este considerata stadiu de cotizare, sau ma insel? Va multumesc.