Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate homonai

Activitate homonai

Cu ceva timp in urma am avut un conflict cu o persoana, acesta m-a dat in judecata pe motiv de lovire si alte violente. A castigat procesul, eu trebuiind sa-i platesc daune morale, sa platesc cheltuieli de judeca. Apoi a mai facut un proces pentru executare silita. Momentan am conturile bancare blocate( poprire ). Executorul judecatoresc m-a anuntat ca ar dori sa imi faca si o poprire imobiliara. Ce se poate intampla mai exact daca imi face aceasta poprire imobiliara, fiind vorba de o suma de aproximativ 2.500 lei.
Sunt pe cale sa dezbat o succesiune cu inca 2 verisori, pentru 2 proprietati ce apartin bunicilor. Vreau sa stiu daca este adevarat ca putem sa nu platim taxa de timbru,avand in vedere ca nu avem venituri. Am inteles ca putem sa fim scutiti de aceasta odata in viata. Tot ce intreb este din ce am auzit de la diverse persoane ,nu m-am consultat cu avocatul inca!
Am fost implicat intr-un proces penal pentru lovire si alte violente, proces care s-a incheiat cu 2 ani cu suspendare. In urma careia trebuiau platite daune morale celui care ne-a acuzat. Termenul platii acestor daune a expirat, si am primit o scrisoare , in care suntem rechemati in instanta, banuiesc pentru ca nu am citit scrisoarea sau citatia. Eu fiind plecat din localitate. Ce se poate intampla ?
Discuție Cazier
Intrebarea mea este ca am un proces penal incheiat pentru lovire si alte violente, cu o condamnare de 2 ani cu suspendare. Asta inseamna un cazier patat. Va fi vreodata cazierul meu curat ? Si dupa cat timp ?
Răspuns la discuția Pensie Alimentara
Am inteles . Multumesc Frumos !
Răspuns la discuția Pensie Alimentara
Eu primesc pensie de urmas dupa mama, alte venituri nu exista. Si vreau sa il oblig pe tata sa-mi plateasca pensia care mi se cuvine de la el pentru a ma putea descurca. Pentru ca el niciodata nu a platito. Si vreau sa stiu ce ar trebui sa fac.
Buna ziua. Sunt student in anul 1 si nu primesc pensie alimentara. Mama mea a murit acum 2 ani , ea fiind despartita de tata de cand aveam eu 5 ani. Insa el nu mi-a platit niciodata pensia alimentara. Dupa moartea mamei mele am reluat legatura cu tatal meu. El a plecat in Ungaria la lucru. Ideea este ca as vrea sa il oblig la plata pensiei alimentare, fiindca veniturile mele sunt mici, mai stiu ca intr-un fel este obligat sa imi plateasca pensie alimentara atata timp cat studiez si sunt la o scoala. In sentinta de divort specifica plata pensiei. Ce ar trebui sa fac?