avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate viktorV

Activitate viktorV

Am avut un proces la Jud Sector 2. București.
La primul termen, judecatorul a ridicat excepția necompetenței materiale, a instanței de la Jud. Sector 2 București. Cauza a fost trimisă la Tribunal. La primul termen de la Tribunalul București, în 30.01.2020, instanța a amânat cauza / toate cauzele în conformitate cu Hotărârea Adunării Generale a Judecătorilor Tribunalului Bucureşti nr. 2/2020,

Întrebare:
-termenul acordat la Tribunalul București, din martie 2020, va fi considerat primul termen al procesului?
-mai pot completa cererea de chemare în judecată, cu depunerea de noi probe, până la termenul acordat, în temeiul dispozițiilor art. 204 alin.(1) NCPC?
Evidentiate in cartile funciare sunt realizate în baza unor înscrisuri false, care, nu se sprijină pe calculele de rezistență ale arhitecților care, au realizat planurile în baza cărora s-a obținut autorizația de construcție.
Nu mă refer la încheierea asigurării, când nu se face nici o verificare a bunului asigurat, ci, după momentul de daună totală, la momentul de acordare a despăgubirii, după un eveniment, cutremur ...efc.,, când nu mai este imobilul.
1. Se pot radia din Cartea funciară - din Partea a II-a, - soluții definitive și irevocabile, referitoare la imobilul pentru care s-a deschis această Carte funciară?
2. În ce condiții?
se poate ipoteca un imobil format din 5 camere, dintre care, numai pentru o cameră a existat autorizație de construcție?
se poate asigura un imobil format din 5 camere, dintre care, numai pentru o cameră a existat autorizație de construcție?
Mulțumesc!

Numai bine, vă doresc !
Bună seara!
Maestre, întrebarea era: „1- Cât costă eliberarea de copie de pe suportul electronic, al ședinței de judecată, în aplicarea dispozițiilor art.162 alin.(2)” ?

Aveți știință și amabilitatea de a-mi împărtăși această informație ?
Pentru un asemenea serviciu, mi se pare ridicol să ocup prețiosul timp al unui avocat,...

Vă mulțumesc.


Bună ziua!
Cine mă poate ajuta cu un răspuns bazat pe consumarea experienței pe aspectul obținerii unei copii de pe suportul electronic, al ședinței de judecată (civilă), - în condiția în care am fost parte în proces:

1- Cât costă eliberarea de copie de pe suportul electronic, al ședinței de judecată, în aplicarea dispozițiilor art.162 alin.(2)
„Copiile de pe suporturile electronice din cauzele civile se eliberează în condiţiile alin. (1), cu încuviinţarea instanţei de judecată.” din
Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti din 17.12.2015?
2- trebuie depus un CD, la Registratura instanței, pe care se va încărca înregistrarea ședinței de judecată?
3- În ce termen se obține înregistrarea?

Mulțumesc anticipat.
Discuție ÎNȘELĂCIUNE
Pentru infracțiunea de ÎNȘELĂCIUNE, acțiunea penală, se pune în mișcare la plângerea prealabilă, formulată și depusă în termen de 3 luni, de la luarea la cunoștință de săvârșirea acesteia ?
Mulțumesc!
Până la intrarea în vigoare a Legii nr.304/2004, judecătoriile aveau personalitate juridică?