avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate stefiflavia

Activitate stefiflavia

Imi spune cineva care va fi salariul unei persoane care se va angaja la o primarie pe postul de : - inspector , grad profesional asistent, clasa I, clasa de salarizare 34, gradatia 3 si ,
- inspector , grad profesional principal, clasa I, clasa de salarizare 40, gradatia 3.
Va multumesc.
In anul 2009 personalul contractual din primarie a beneficiat de un spor de dispozitiv de 25%. In urma controlului curtii de conturi s-a constatat ca aceste drepturi nu erau legale si drept urmare trebuie recuperata toata suma - restul de plata cu contributiile angajatului. Intrebarea este cum recuperez contributiile aferente anului 2009 si retinerea din salar cum se face? Va multumesc.
Am o masina adusa in tara in anul 2006, am platit vama 7800 lei noi, in anul 2006. Daca s-a platit vama mai trebuie platita taxa de timbru daca o vand?
Răspuns la discuția Vreau sa deschid o farmacie
multumesc
Se poate deschide o farmacie daca nu ai terminat facultatea de farmacie. Am absolvit postliceala de farmacie - 3 ani? Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a deschide o farmacie.
Va multumesc.
Discuție retinere salar
va rog frumos sa ma ajutati cu o problema - in baza unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile trebuie sa fac niste retineri din salar. Intrebarea este ce documente se intocmesc pentru a instiinta salariatul si cu cat timp inainte trebuie instiintat ca i se va retine din salar? Va multumesc.