avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Activitate androidu

Activitate androidu

Răspuns la discuția Detinere caine in apartament
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exzista o lege data unde persoanele care detin caini in apartament la bloc, sa fie trecuti la intretinere la numar de persoane dar acest lucru nu s a pus in aplicare pe nicairi. O cerere catre administratia blocului sa treaca toti caini din bloc la plata, atunci cei care au caini o sa ia^foc^ si in viitor lumea nu va mai tine caini la bloc. Totul depinde de noi ,propietarii care acceptam. Daca o femeie naste vine cu puiu de om acasa, urmatoare luna e trecut la intretinere! Care e diferenta , cine deranjeaza mai mult ?
Sint si eu de acord cu ce spune Adrian insa, daca o luom sistematic, adica, >dumneata vrei sa aduci teava de gaze in casa, faci frumos cerere la GDF Bucuresti s au firma care e in oras si soliciti bransament. Ei nu au cum sa spuna ca nu se poate, inseamna ca sint tmp. daca nu vor atunc te duci frumos in audienta la director si ex[lici situatia, daca la vecinu s a putut ,la mine DE CE NU SE POATE ? Sa va dea o VARIANTA ! Daca primesti raspuns scris ca nu se poate, atentie SCRIS, atunci dai in judecata compania de gaze nu pe propietar ca ala a platit, treba lui! DAca ai la poarta teva de gaze, pai fratilor eu vreau ce are vecinu ! Atentie nimic nu se face verbal. Cerere scrisa, numar inregistrare si asteptati raspuns. Firma de gaze o sa va zica sa contactati o firma autorizata si ei trebuie sa va dea un raspuns scris. Daca raspunsul este NU , cu toate explicatiile dati in judecata distibuitorul de gaze din zona.Trebuie verificat contractul vecinului sa vada ce scrie acolo. NU exzista NU SE POATE !!! Vorbiti cu vecinii, poate mai vor 4 - 6 propietari ce vreti dumneavoastra. SUCCES !
Contactati o firma autorizata pentru montaj centrale de apartament, sint sigur ca exzista o solutie, nu trebuie sa va legati de teava vecinului dar va puteti lega de la teava principala cu o alta teava care intra in propietatea dumneavoastra. Bagati una mai grosa si dupa aia le dati si vecinilor contra cost. Se face un proiect , e o documentatie care firma de montaj se ocupa de tot ,dumneavoastra doar platiti, bine inteles daca aveti bani.
Pai de unde se ia bani pentru a plati avocatu si ce mai trebuie, s au astepta sa se termine procesul si incaseaza banii ?
E normal sa stim onorariul luat de avocat. Suma trebuie inpartita pe apartamente , NU ? La finalul procesului ,banul inapoi !
Am inteles acum,deci cenzorul e cu verificarea financiar - contabila a blocului. Toate cele bune dragilor.
Sa inteleg ca presedintele de bloc nu are nici o raspundere :wassat: Daca cenzorul nu prezinta nimic si spune ca totul e bine ? Mai safie !!!
Răspuns la discuția Probleme rate banca
Da, o situatie dificila, banca va poate modifica rata din 5 ani pe 7 - 8 ani sa platiti mai putin pe luna ,ducetiva si stati de vorba cu cineva de la banca, insa cu camatarii cei lanti e dificil .Nu trebuia sa va bagati cu ei, aia sint nenorociti.
Buna ziua. Presedintele de bloc la sedinta si a depus demisia insa noi ,locatarii am cerut un raport cu situatia financiara a blocului cu semnatura lui, consider ca acela e un document inportant, viitorul presedinte trebuie sa stie ce i a in primire , insa refuza, spune ca nu e obligatoriu , deoarece administratorul ramane. Pina acum presedintii de bloc care au fost la conducerea blocului au furat cit au putut, blocul a avut multe datorii si mai are, dar gata cu smecheriile, fiecare trebuie sa raspunda. Deci, trebuie s au nu sa faca acel raport , semnat ?
Am solicitat administratorului respesctiv presedintlui de bloc sa dea in judecata restantierii care au datorii de peste 6 - 10 luni si mi a spus ca nu poate pentru ca platesc lunar ,dar platesc pe luna care platesc si eu si datoria tot ramine. Spunetimi va rog cum sta treaba ? Adica din exp. 1000 lei plateste 200 > 800 lei restanta in continuare , luna urmatoare la fel ! Nu e de dat in judecata ?