avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate 71Ica

Activitate 71Ica

Răspuns la discuția Distanta legala intre case vecine
Multumesc, esxista ferestre la baie si bucatarie, si la parter si la etaj. Problema este ca a lasat foarte putin teren si trebuie sa-si puna schela in curte la mine.
Buna ziua, as dori sa va intreb care este distanta minima legala intre doua constructii. Va multumesc!
Buna ziua, as dori sa va intreb daca nu am facut conventie matrimoniala inainte de casatorie (inca nu avem un an) se poate face vreo declaratie ca unul din soti nu are pretentie la ce cumpara celalalt? Va multumesc!
Răspuns la discuția Partaj
multumesc de incurajare! mi-e cam frica, nu stiu ce sa mai cred!
Răspuns la discuția Partaj
Pentru ca, am avut primul evaluator care ne-a tinut un an si jumatate pana a facut evaluarea, dupa care a luat un anunt din ziar a inmultit pretul cu mp si a facut evaluarea, judecatoarea nu a vrut nici cum sa-l schimbe, iar la contra expertiza domni evaluatori nu au vrut sa faca evaluarea prin metoda pietei. Si uite asa o casa fara curent fara centrala termica fara gaz, fara gard, pamantul fiind concesionat la Primarie, intr-un orasel a ajuns sa coste cat o casa la cheie la Timisoara.
Răspuns la discuția Partaj
Of Doamne, de ce oare mai exista Justitie daca nu se face dreptate?? De ce?? De ce nu pot fi verificati si Judecatori???
Discuție Partaj
Buna ziua, as dori sa intreb daca s-a incheiat un proces de partaj si vreau sa fac apel, e posibil ca suma sa creasca ( eu sunt ce-a care a pierdut). Va multumesc!
buna dimineata, as avea o intrebare, la tichetele cadou in valoare de 200 lei, cum se face impozitarea?? daca aveti articolul din lege va rog sa imi scrieti, va multumesc frumos.
Răspuns la discuția partaj
va multumesc!
Discuție partaj
Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca am inceput procesul de partaj in 2013, iar in 2015 s-a modificat codul de procedura civila, nu se tine cont ca procesul a inceput pe vechiul cod de procedura civila? va multumesc!