avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters305424

Activitate ContSters305424

Răspuns la discuția Cont consultant sters
De ce privata?
Ma poate lamuri cineva de ce mi-a disparut contul de consultant???
Logica mea e simpla.......
Răspuns la discuția Cerere curatela
Nu prea merge.
Art. 32 din OG nr. 2/2001 se suspenda aplicarea oricarei sanctiuni complementare in cazul in care inregistram o contestatie impotriva procesului verbal de contraventie pe rolul unei instante de judecata.
Raspunderea civila a executorului judecatoresc poate fi angajata, în conditiile legii civile, pentru cauzarea de prejudicii prin încalcarea obligatiilor sale profesionale.
In cadrul contestatiei la executare nu vad posibila solicitarea dumneavoastra, separat da, pe cale administrativa la organele de conducere ale profesiei sau in procedura dreptului comun .
In romania, trebuie sa lamuriti, cum se va exercita eutoritatea parinteasca, chiar si in situatia in care nu ati fost casatorita cu tatal fetitei. In fine, dumneavoastra trebuie sa obtineti exercitarea auoritatii parintesti de una singura, tatal biologic avand dreptul la adoptie si la vegherea modului de crestere al minorei si desigur de vizita. Se mai crarifica si modalitatea de intretinere cuvenita minorului. Este o actiune mai complexa.
In mare, aveti nevoie de avocat, ca si costuri nu exista o regula, ma refer la costurile cu avocatul ales.
Procesul dureaza cel putin 11 luni, si trebuie sa luati in calcul si medierea, pt ca este obligatorie in acest caz, va va lamuri avocatul asupra cestui aspect.
Ca si costuri cred ca sunt cuprinse undeva intre 300 si 700 euro, sau si mai mult depinde de cat va percepe onorariu avocatul pe care il veti alege.
Cat se poate scumpi impozitul ca sa renteze inchirierea unui alt imobil, deci raspunsul este in sensul stabilirii sediului social in imobilul dumneavoastra, intre altele nu am auzit nimic din ce spuneti dumneavoastra legat de scumpiri.
Răspuns la discuția Taxa poluare
#-o....cineva care se ocupa cu asta...
Răspuns la discuția Buna ziua! Bigamie?
Bafta la divort. Dar turcul, tucul ce zice?