avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate avezoc

Activitate avezoc

buna ziua

avem paznici care lucreaza 12 ore /noapte cu pauza 24 ore libere. Mai suntem obligati sa le acordam si 2 zile libere consecutiv pe saptamana?

multumesc
Răspuns la discuția Eticheta in limba romana
produse noi.
Buna Ziua
As dori sa aduc niste produse din Germania si sa le vand pe piata romaneasca. Cum pot obtine etichetarea lor in limba romana?
buna ziua

la firma la care lucrez, vrem sa angajam un operator pompa motorina pentru vanzare motorina. Are nevoie de autorizatie speciala....gen ISCIR?

multumesc
Răspuns la discuția renovare casa
de la cine se obtine?
Discuție renovare casa
buna ziua

am cumparat o casa recent si as dori sa o renovez...acoperis schimbat,interir schimbat si dat jos ceva pereti, placa de beton pe jos,marit terasa cu fundatie la terasa si design interior.

am nevoie de ceva autorizatii?
buna seara

Fiul meu a luat un credit de la RBS actualul Unicredit. De o vreme nu si-a mai platit ratele. Acum cativa ani eu am avut un credit la ei ...achitat integral. De cateva luni incoace ma suna pe mine sau imi trimit mesaje ca fiul meu nu-si plateste ratele.
Cum ma pot scapa de ei - sa nu mai fiu sunata sau sa mi se trimita mesaje pentru neplatile facute de fiul meu din moment ce nu e creditul meu?
multumesc mult
buna ziua
In prezent sunt coplatitor(in prezent beneficiez de indemnizatie crestere copil) la o persoana cu credit de nevoi personale.Persoana respectiva trece printr-o criza financiara si pentru cateva luni poate plati doar jumatate din rata. A vorbit cu banca care nu vrea sa faca refinantare (el a fost inregistrat anul trecut cu 2 rate restante.).
Ati putea sa-mi spuneti in cat timp se sesizeaza banca asupra veniturilor lui si daca el nu mai are venituri mi se pot pune mie popriri pe indemnizatie?
multumesc
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
multumesc