avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Activitate Cabinet de avocat Liliana Grădinaru

Activitate Cabinet de avocat Liliana Grădinaru

Este corect, la decesul asiguratului, asigurarea nu mai este valabilă. Teoretic ar trebui să încheiați RCA pe numele dv. de moștenitor sezinar. Dacă nu reușiți, e o problemă. RCAul tatălui era valabil pentru autoturism cât timp acesta era în viață.
Nu, sunt 2 puncte de penalizare parcă. Puteți contesta orice, depinde însă de motivație dacă aveți șanse.
Nu cunosc în ce calitate ați circulat până acum, depinde. Contract, moștenitor...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de ce probe are, să discute despre ele cu un avocat și să încerce să negocieze amiabil cu soțul, asistată de un avocat. Uneori se înțeleg lucrurile și costurile încăpățânării și se renunță.
Depinde de ce demersuri faceți, cât de uniți sunteți, dacă aveți specialiști etc.
Trebuie văzute actele și era bine să fi fost introdus în proces, indiferent când ați aflat. Lui nu i se opune hotărârea.
Ne-ați spus deja datele acestea.
Vorbiți cu un avocat, depinde de alți moștenitori, de ce alte bunuri mai aveți, ce doriți pentru ceilalți... Există câteva aspecte în moștenirile transfrontaliere care implică consultarea ambelor legislații, uneori și a uneia terțe. Este insuficient, în opinia mea, să aveți numai opinii juridice românești. Așa încât, verificați întâi cum ar fi dezbaterea moștenirii după legea română, cum ar fi după altă lege, alegeți, înțelegeți dificultățile ce pot apărea.
Răspuns la discuția Acte moștenire
Parcă moștenirea era dezbătută, caz în care vă poate transmite tatăl, însă veți prelungi cu încă o generație lucrurile și de simplificat nu se simplifică. Nu știu din ce parte a țării sunteți... dați-mi un mesaj, vedem ce și cum.
Răspuns la discuția Convetia privind minorii
Nu vă supărați pe noi, nu am vrut decât să vă transmitem că a fost o decizie eronată dpdv juridic să încheiați un act cu un conținut și să sperați să funcționeze un alt conținut.
Discutați cu un avocat, faceți acțiune în instanță, e singura cale. Vă recomand să nu așteptați, timpul nu curge în favoarea dv.