avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate aurash29

Activitate aurash29

Buna dimineata. Mi s-a cerut sa depun la instanta obiectivele expertizei topografice in cadrul unui proces. Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de adresa catre instanta pentru transmiterea acestor obiective? Va multumesc!
Buna ziua! In cazul in care am incheiat un contract de inchiriere iar proprietarul are datorii la intretinere si utilitati, imi da dreptul acest fapt la rezilierea contractului? Multumesc
Buna ziua,

Ma puteti ajuta va rog cu un model de cerere de dizolvare de drept a unei asociatii (reducerea numărului de asociați sub limita fixată de lege, dacă acesta nu a fost complinit timp de 3 luni) ce trebuie depusa la instanta?
Va multumesc!
Bună ziua,
Am o asociație înființată de câțiva ani cu încă 2 persoane. Cele 2 persoane s-au retras si am rămas singur, cum pot face sa închid asociația? Menționez ca nu am avut activitate pe asociatie și nici nu avem bunuri ci doar banii depuși în banca pentru constituire. Este nevoie neapărat de lichidator? Lichidatorul trebuie plătit de mine? Va mulțumesc!
Buna seara,
Imi puteti explica, va rog, ce inseamna urmatoarea clauza: "SC.........SRL este considerat de drept pus in intarziere si decazut din beneficiul termenului. " ?
Buna ziua,
As dori sa ma inscriu la un concurs pentru un post de "referent debutant studii medii". La conditiile pentru inscrierea la concurs sunt trecute studii medii, daca insa am studii superioare, ma pot inscrie la concurs?

Multumesc!


"referent debutant:
nivel de studii – medii: diplomă de bacalaureat;"
Buna ziua,
Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de act aditional de modificare a locului muncii in raport cu noile reglementari privind telemunca? Va sunt recunoascator! Multumesc!
Multumesc!
Va multumesc pentru informatii!

Asta inseamna ca actul aditional nu este obligatoriu pentru mine si nu poate produce efecte daca eu nu l-am semnat, chiar daca ei mi l-au comunicat, nu?
Buna seara,

Va rog sa ma ajutati cu niste informartii cu privire la urmatoarea situatie: conform ultimului act aditional semnat la contractul de munca aveam un salariu de 2000 lei la care se adaugau 50% sporuri, intre timp mi s-a trimis un alt act aditional prin care am fost informat ca salariul s-a modificat (fiind diminuat) de la 2000 lei + sporuri, la 1500 + sporuri. Mentionez ca desi mi-au trimis actul aditional eu nu l-am semnat, dar el deja a inceput sa produca efecte...
Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in aceasta situatie!
Multumesc!