avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate elisabeta05

Activitate elisabeta05

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Firma are sediul în alt județ decât cel în care lucrez. Am făcut sesizare prima dată la ITM în județul în care lucrez . Am primit răspuns să depun o sesizare la ITM ,unde firma își are sediul .După un timp a venit ITM din județul unde lucrez pentru verificare. Am fost chemați toți angajații (7persoane)și ni s-a dat o testare cu privire la discriminare. În final am primit două răspunsuri diferite.ITM-ul din județul în care lucrez mi-au dat dreptate, iar cel unde Firma își are sediul să ascult angajatorul.Acum este mai rău ca înainte pentru că am facut petiție catre ITM,
Sunt discriminata la locul de muncă.
Am făcut plângere la ITM în 2022,dar de atunci se poartă foarte urât cu mine,mi-au spus că ar fi mai bine să îmi dau demisia.
Funcția din CIM este de Lucrător Gestionar iar în fișa postului este de Operator Depozit Igienizare.
De patru luni m-au scos din Depozit și lucrez ca femeie de servici,în locul meu angajând pe altcineva.
Mă descurcam foarte bine în Depozit, motivul pentru că sunt mai în vârstă. Cel care aduce pe cineva primește o sumă de bani.
Este normal cum au procedat ?
Funcția din CIM ,nu ar trebui să corespundă cu cea din Fișa Postului?
Îmi fac tot felul de lucruri că să îmi dau demisia. Ce să fac?
Mulțumesc !
Bună dimineața!
Sunt angajată la o firmă cu un CIM în care funcția este de Lucrător gestionar, iar în fișa postului este trecută funcția de Operator Depozit Igienizare, vă rog să îmi spuneți dacă este corect,pentru că mă folosesc mai mult pe curățenie, deși mă descurc foarte bine ca Operator depozit.Acum vor să îmi schimbe CIM doar pe Igienizare. Este corect?
Ce ar trebui sa fac ?
Dețin un Contract de vânzare-Cumpararein care specifica ca doar casa și pământ de sub ea îmi aparține iar restul trece în proprietatea statului. Ce este de făcut ?
Cui trimit reclamatia de discriminare la muncă la ITM sau poliție?
Cum ma pot apară dacă sunt discriminata la locul de muncă?
Atât din partea colegilor cât și a șefilor.
Ce as putea să fac ?
Buna ziua !
M-am angajat la o firma si dupa ce am semnat C.I.M,m-a avertizat ca timp de 6 luni, sa nu imi iau C.M ,ca nu va fi platit.Timp de 3 ani nu am mai lucrat.
Este normal ?
Va multumesc pentru raspuns
Iesire din indiviziune
Cum pot iesi din indiviziune, daca in contractul de vanzare cumparare este specificat cota indiviza 1300 din 6000mp,iar pe restul terenului sunt 2 proprietari (unul cu act de vanzare cumparare pentru 1500mp+chitante de mana 500mp si 700mp si unul cu o hotarare judecatoreasca de 1300mp dupa o chitanta de mana in care nu mai este specificat cota indiviza+chitante de mana 700mp,200mp.)
Succesiunea este gratuita ?Este mort de 5 ani.