avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate Greenuniverse

Activitate Greenuniverse

Multumesc pentru raspuns.
In luna martie 2022 am facut o sesizare catre ANPC referitor la faptul ca Banca Comerciala Romana (BCR) nu respecta graficul de rambursare pe care il solicit o data la 3 luni datorita modificarii ROBOR. Sesizarea am facut-o dupa ce am solicitat o rezolvare pe cale amiabila cu BCR. In urma controlului pe care ANPC la facut la banca, reprezentantii bancii mi-au diminuat soldul creditului cu suma reclamata pentru a-mi retrage sesizarea. Dar aceasta situatie sa repetat, BCR la 3 luni micsoreaza valoare rata credit, mareste rata dobanda, total rata ramanand aceeasi, Am facut o noua sesizare la ANPC in luna septembrie 2022 la care nu am primit raspuns, cu revenire pe sesizare in luna noiembrie. Intrebarea este carei institutii sa ma adresez pentru faptul ca ANPC nu a raspuns sesizarilor.
Multumesc !
Răspuns la discuția Salariu soti bun comun ???
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Viata bate filmul.
Buna ziua,

Va rog sa dati mai multe informatii despre aceaata asociatie. Am cautat pe google si nu am gasit nimic de folos cu aceasta situatie. Cu siguranta cautarea mea nu a fost suficienta.
Multumesc!

Conversatii cu surzii care se vor surzi doar cand le convine, nu exista. Solicitare de mutare loc parcare in SCRIS si la biroul dezvoltatorului si la primarie, cu invocarea legii. Au obligatia sa raspunda in 30 zile, dupa mediere si dupa instanta. Asta este daca nu se vrea pe cale amiabila.

PGhencea a scris:

Asa este!!Asta le am spus si eu in conversatia pe care am avut o dar stiti ce fac?Cum le ridici mingia la fileu,tac...Nu scot o vorba,dialogul surzilor...Te au cu alte discutii,iti dau sfaturi,dar despre autorizatia de constructie,nimic.

Este decizia dvs daca abandonati sau nu. Un grup pe WhatsApp nu va rezolva problema. Nici in cartierul in care locuiesc nu sunt parcuri si locuri de parcare suficiente pentru cat de mare este cartierul, Doar ca nu am renuntat pe motiv ca dezvoltatorul nu are solutii. Nu a fost problema mea asta, trebuia sa respecte legea si el si primaria. Insist pe primarie pentru ca ei dau autorizatia de constructie si daca ii convocati pe amandoi in aceeasi sedinta de mediere o sa aveti rezultate. Este foarte adevarat ca in momentul in care am cumparat nu erau parcari in fata geamului apartamentului, altfel nu cumparam pentru ca stiam legea. Acele parcari au aparut la 2 ani dupa ce m-am mutat. Dezvoltatorul a considerat ca mai sunt cateva mii de euro de castigat. Sper din tot sufletul sa nu fie nevoie de interventia pompierilor in cartier pentru ca nu este loc pentru autospeciale. Oricum fara ajutorul unui avocat si un mediator nu rezolvati. Va urez succes !
acest răspuns util
Primaria este cea care a dat autorizatia de constructie si nu a respectat legea cu privire la distanta legala de 5m fata de geamul locatarului.
acest răspuns util
Eu am rezolvat aceasta situatie chemand la mediere dezvoltatorul si primaria.
Buna seara, am fost in aceeasi situatie. Inainte de a da in judecata am angajat cu avocat care a chemat la mediere dezvoltatorul si primaria care a dat aprobare pentru parcare. Sa rezolvat prin mediere. Va doresc succes!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa cautam cuvantul in dex. 27 definitii.
Una dintre ele:
muie - 1 - Gură. 2 - A duce cu ~ A face promisiuni înșelătoare Si: a amăgi, a înșela. 3 - A duce cu vorba. 4-5 A da ~ (A invita o femeie să practice sau) a practica sexul oral. 6 - Invitație la sex oral adresată unei persoane indiferent de sex, cu intenția de a jigni, de a înjosi. 7 - Gest făcut prin ridicarea degetului cel mai lung de la mână și strângerea celorlalte patru, eventual orientându-l în direcția gurii, cu semnificația de muie 8 - A sfida (lumea în general sau) simbolurile ei