avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Activitate florinel888

Activitate florinel888

Răspuns la discuția Succesiune imobil cu probleme
Inteleg si cred ca instanta este mai capabila sa judece chiar daca este mai dura. Asa e cand esti lacom. numai ca as vrea sa stiu daca voi avea de castigat pentru ca nu vreau sa cheltui bani pe toata documentatia si apoi sa nu pot face nimic sau fara nici un rezultat..
Răspuns la discuția Succesiune imobil cu probleme
Am sa te rog sa fi mai explicit pentru ca nu am cunostintele necesare pentru asta. Cred ca instanta ar fi cea mai usoara bataie de cap si gata...
Bună ziua!
Aș dori si eu sa ma lamuresc cu o problema pe care o intampin impreuna cu fratele meu. Cu ceva timp in urma parinti nostri au decedat si noua ne-a ramas un imobil compus din doua camere, mai exact un apartament. Ca doi frati ce ne iubim a venit si vremea succesiunii care a decurs normal pana la crearea titlului de mostenitor.
Problema este ca fratele meu se bucura de tot imobilul si eu avand un apartament proprietate personala nu am avut pretentii momentan la el. Deoarece as dori sa ma bucur si eu as vrea sa fac cumva sa ma despagubeasca (varianta asta cade deoarece nu poate) sau sa il vindem si sa luam doua garsoniere bune deoarece se poate vinde la un pret bun(varianta asta nu vrea deoarece apartamentul este foarte bun si profita din plin deasta).
Cum as putea sa il vand avand dreptul la 50% din el fara dorinta acestuia de a-l vinde deoarece impreuna cu el in casa nu putem sa ne intelegem. Multumesc anticipat..
Buna ziua revin cu o problema pe care o cunostinta de-a mea o intampina si nu gaseste e solutie mai exacta. Acum ceva ani in urma a facut un credit de nevoi personale la o banca, credit pe care cu trecerea timpului nu a mai avut posibilitatea de a m-ai plati. A fost data in judecata iar procesul sa terminat cu "admite cererea" avand pe numele ei o garsoniera. De un an nu s-a mai spus nimic iar instiintari nu au mai venit. Va rog din suflet ce se poate spune sau incerca sa ajut persoana pentru a ii fi de folos sa termine odata cu ei. Mentionez faptul ca persoana are salar si poate plati daca este nevoie numai ca nu stie daca are sansa daca nu au m-ai sunat-o sa trebuiasca sa evacueze imobilul. Nu doresc sa ajunga nimeni doar pentru un credit mic in situatia asta asa ca va rog sa-mi raspunde-ti sincer si cu ajutor. Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția curs de calificare
Va multumesc penru raspunsuri m-am linistit cu ele.
Răspuns la discuția curs de calificare
Dar din cate am auzit daca nu profesezi in domeniu va trebui cand te angajezi in acel domeniu sa mai faci un curs. Este adevarat ?...
...
Buna ziua va rog lamuritima si pe mine cu o intrebare. Daca fac un curs de calificare la Fortele de Munca care este valabilitatea lui. Am mai intrebat si unii spun ca este pe viata valabil. multumesc anticipat.
Buna ziua. Detin o masina cumparata acum 3 luni de zile cu toate actele in regula. Problema mea este ca acum vreau sa o inmatriculez si nu stiu daca rebuie sa scot un nou certificat fiscal si pe ce nume plus contractul de vanzare cumparare care stiam ca este valabil 30 d zile... Multumesc anticipat.
Certificat de mostenitor este, cadastru cam cat ma costa ?.
Buna ziua revin si eu cu o intrebare care ma nedumireste foarte mult. Am mostenit o casa la tara de la bunicii mei. Am facut scuccesiunea lor si am primit un document de la notarul la care am facut succesiunea ei. Problemele au aparut din moment ce numeni nu statea in ea si m-am gandit sa o vand. Intrebarea mea este ce m-ai trebuie sa detin ma refer la documente pentru a o vinde. Multumesc anticipat.