avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate karcsika1958

Activitate karcsika1958

Discuție intrebare
Daca un cetatean adica un om a facut o declaratie ca martori pentru un teren cand a fost incheiat contractul de vanzare cumparare ca el a semnat actul respectiv,.,Transchierea nu sa putut efectua,.,.,.,.,,Acest caz a juns la judecatorie,.,.,Intrebarea este ca copilul ei poate sa reprezinte in acest situatie la judecatorie in locul tataul pentr - ca tata a bolnavit dar copilul are act facut la notar ca poate sa prezinte orune in locul tatalui .
Discuție intrebare
Cat martori este cerute la un proces,.,indiferent pentru ce,.,?
Discuție intrebare
Ce act folosea Romani pana a intra in circuit Buletinul de identitate,.,.?
Discuție Intrebare
Cati ani trebuia legal sa ajba un MARTOR ca - sa putea semna un act vanzare cumparare in ani 1947 exemplu ?
Răspuns la discuția Întrebare valabilitate testament
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tare multumesc.Dumnezau sa ajute pe dvs.
Un TESTAMENT cat timp este valabil ,?.,Este facut acum 7 ani.,
Răspuns la discuția Intrebare grupa II de muncă
Situatia este in felul urmatori,Este vorba de socru meu,Era propus la pensie,Limita de varsta de la mina,Nimic nu a stiut pana eu nu am iesit in pensie,Totul porneste de la mine.,Eu am explicat ce trebuie facut ,dar tot eu am rezolvat,Eram pe zi uitam legele ,, Ceream intrebare cum fac acuma,.,,Foarte multi era inselat cu gradele de munca.Daca eu nu ceream ca stiam ce trebuie cerut si cum nu era trimis nimic.,,Ceva incerc,Va fiu mai atent cu cum scriu,,Cumva scurt si intelagatori,Nu cum fac acuma.,,Cineva a gresit ceva fac,.,Nu cedezi.
Răspuns la discuția Intrebare grupa II de muncă
Incerc,.,Cineva a gresit si trebuie sa raspunda,.,,,1,,.Adeverinta de ce na fost depus in dosar de pensionare. 2,,La carnet de munca de ce nu era grad de munca trecute,.,?,3,Daca unitatea recunoste gradul,.Cine va gresit,.,?
Răspuns la discuția Intrebare grupa II de muncă
Multumesc raspunsul.Am hotarat dau direct la judecate,,Singer nu am posibilitate si asa incerc ce act am. si incerc adaugat actele incet .,.,Nam ce pierde.
Răspuns la discuția Intrebare grupa II de muncă
Cine este vinovat ca nu a fost dat si depusAdeverinta de grupa odata cu cererea de merge in pensie.Stiut ca legea era in vigoare 01/04/2001.Decizia primite ca poate merge in pensie era 1990.,Deci din 1990 este pensionar si numai normal primea pana nu am intervenit si ca dupa multe demersuri a dat Adeverinta in anul 2017., pentru anii 1964,.,1990.,Deci cer frumos sa dat o informati ce se pot face,Daca unitatea a recunoscut a dat Adeverinta.