avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate Corina6

Activitate Corina6

Răspuns la discuția asigurare apartament
multumesc mult
Răspuns la discuția asigurare apartament
Au stabilit cand se schimba conducta pe un tronson , sa plateasca tot blocul
Stau intr-un bloc cu apartamente pe 5 tronsoane . Cand se strica o conducta pe un tronson este obligat si restul blocului de pe cele 4 tronsoane sa contribuie ? Este obligatoriu ca fiecare sa aiba asigurare a apartamentului pentru a se reduce costurile de inlocuire a conductei pe un tronson ?
Am mostenit o casa cu mama si 2 frati. tata a murit in 2015.Sora=mea a platit fratelui 100000 roni in 2012 pentru partea lui din casa. Mentionez ca a luat banii .Se considera ca a fost platit pentru partea lui de 12% din casa sau inca detine 12% din casa.
multumesc mult
Se poate adauga o casa in suplimentul de certificate in mostenitor ? Trebuie sa aiba si cadastru si sa fie intabulata ? Se poate doar cu certificatul fiscal de plata a impozitului?
Aceste banci au in general un minim de venit pentru care acorda un credit. Daca castigul persoanei este sub minim nu se califica , Un semn negativ este biroul de credite , Probabilitatea de a achita banii cu dobanda in condiitiile contractului este considerata foarte redusa de ei .
Răspuns la discuția Unitate CEC
Cu placere .
Răspuns la discuția Unitate CEC
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
. Arhiva este la sucursala din B-dul Unirii nr 75 bloc H1 , sector 3 , Se depunere o cerere scrisa si raspunsul vine in general in 30 de zile lucratoare . Intrarea la arhiva este separate de intrarea in restul cecului . Numar de telefon : 0213021038 . Mai bine va interesati la telefon si apoi mergeti acolo.
Discuție casa de la tara
Exista la tara o casa de 100 de ani demolabila. Se cere pentru demolarea ei in prezent aviz de constructie . In Mpldova acum 100 de ani casele se construiau si era nevoie de aviz de constructie ?