avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate cocoranum

Activitate cocoranum

Buna seara,
am o situatie si nu stiu cum este corect.
Va rog sfatuiti ma:
Intrun bloc cu parter si 4 nivele sa spart o scurgere de apa pluviala/ menajera. Fac precizarea ca eu detin spatiul comercial de la parter, avand suprafata egala cu amprenta la sol a blocului.
La impartirea cheltuielilor am participat eu cu suprafata egala cu amprenta imobilului iar locatarii sunt cele patru apartamente, de pe coloana. Eu am primit o cota de 50 % si locatarii restul de 50 %.
In cazul in care se strica si celelalte coloane de apa pluviala/ menajera, eu particip la impartirea cheltuielilor tot cu suprafata detinuta in parter ?
Am propus impartirea cheltuielilor in cota indiviza, fiind in discutie spatii comune ale imobilului, bloc parter si 4 etaje.
Va multumesc
multumesc
Buna seara,
la o societate administratorul si cenzorii au contract de mandat,inregistrat la Registru Comertului.Mai trebuie platit CAM-ul?
va multumesc
Buna seara,
daca o microintreprindere,neplastitoare de tva,vinde un apartament,este obligat sa plateasca tva la suma declarata si facturata?
va multumesc
Buna seara,
va multumesc pentru raspuns
nu am avut restante pe cont si copii au sub 18 ani
Buna ziua,din ce motive,alocația pentru copii poate fi întreruptă?pun această întrebare,deoare acum cand am fost sa retrag banii din cont,nu mai intraseră de 1 an de zile,eu chiar i am lasat in cont ,sa se strîngă ceva
Buna ziua,
cate zile de concediu fara salariu,are voie un salariat?
va multumesc
Daca un salariat are concediu medical cod 14 ,la concediul medical initial primele 5 zile sunt platite de angajator,iar urmatoarele de FNUASS
In momentul cand i se da 1 concediu medical sau mai multe in continuarea celui initial,angajatorul mai plateste cele 5 zile?sau toate zilele in continuare sunt achitate de catre FNUASS?