avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate luminita29

Activitate luminita29

Eu nu as merge pe aceeasi idee. Daca eu sunt secretara si colega este contabila, poti sa imi dai tu ca angajator atributiile ei? Plus ca trebuie verificat atat fisele de post ce activitati includ, ce timp necesita aceste activitati etc. Vad ca se discuta de atributiile unui alt post si nu doar cateva din ele...
Nu a fost concediere in perioada de proba ci incetarea contractului in perioada de proba. Atat angajatorul cat si angajatul pot inceta contractul pe perioada de proba printr-o simpla notificare. Daca ati considerat atunci ca sunt alte drepturi pt ei trebuia sa actionati ca si discriminare dar trebuie justificare clara pentru aceasta discriminare.
aveti aceleasi functii sau functii diferite?
prima poate fi in bani si in natura. Vedeti daca e reglementat ceva despre acest lucru in RI sau o decizie interna emisa in acest sens
Răspuns la discuția Date Revisal
dar nu era corect sa apara data incetare 05.04? cum apare la rubrica ,,data sfarsit suspendare 05.04. Data incetare suspendare nu inseamna prima zi in care angajatul e la munca?
Discuție Date Revisal
Buna ziua.

Am urmatorul extras din revisal cu urmatoarele date>

Data inceput suspendare (CCC) - 01.06.2023
Data sfarsit suspendare ( CCC) - 05.04.2025
Data incetare suspendare ( CCC) - 04.04.2025

Cum apare data de 4 in pontaj. Suspendata sau cu plata?
Unde as putea gasi reglementari legale cu privire la interpretarea acestor date ca si inteles?

Multumesc
Răspuns la discuția Stabilire data incetare CIM
initial a fost demisia pusa....apoi dupa o perioada (in perioada de preaviz) s-a inteles cu angajatorul sa mai stea pana la o data ulterioara celei de finalizare a preavizului.
Răspuns la discuția Stabilire data incetare CIM
Exista vreo solutie de reglare a acestui lucru avand in vedere ca ulterior demisiei date de angajat, ambele parti angajatorul si angajatul au cazut de comun acord sa se incheie contractul la o alta data? Angajatul poate cere anularea demisiei?
Bună seara,

Dacă angajatul a depus demisia,și ulterior a stabilit cu angajatorul o data de încetare care este mai mare decât perioada de preaviz, ce se întâmplă în cazul asta? Cum se poate înceta contractul?
Buna ziua,

Avem acest articol de la dvs foarte interesant. www.avocatnet.ro/articol_624...
La sfarsitul articolului specifica urmatoarele:Pe de altă parte, în situația în care tatăl nu îndeplinește condițiile pentru a intra în concediul de creștere sau familia este monoparentală, mama depune documentele aferente și primește și indemnizația pentru luna tatălui, în același cuantum ca și până atunci.

Am o angajata care are raspuns oficial de la AJPIS, cum ca tatal nu este eligibil de a beneficia de ICC deoarece nu are venituri supuse impozitului in Romania si ca poate ramane in indemnizatie pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.

Intrebarea mea este, contractul acesteia in cazul de fata ramane suspendat pana face mama 2 ani nu? Mai trebuie sa faca ceva ea catre angajator?

Va multumesc