Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Stiu ce am facut si de ce sunt responsabila! Nu am nevoie sa fiu acuzata de neglijenta, inconstienta si prostie, sunt foarte constienta de ele si de faptul ca totul e pe numele meu. Am nevoie de un sfat si atata tot, sa scot lucrurile la capat intr-un mod sau altul. Daca considerati ca nu puteti da un sfat va rog sa nu scrieti deloc
Salut! Am si eu o intrebare. Am luat o masina in finance si am platit o treime din valoarea ei. Masina daca o trimit in Ro si o inmatriculez mio poate lua ? Nu am platit 4 luni masina si acum nu mai accepta sa le dau banii. Vor toti banii chas! Ms. Astept un raspuns!
Daca aveti bunuri pe numele Dvs in România, ceea ce inseamna inclusiv masina, atunci recuperatorii vor veni dupa Dvs ptr suma datorata. Nu m as culca pe o ureche daca suma rămasă e prea mica ca recuperatorii sa se deranjeze, insa Dvs decideți
Mi-au aratat indexul lunii trecute si comparat cu indexul de acum ies atatia metrii cubi, 400 si ceva, situatie neintalnita in lunile anterioare. Ideea este ca am senzatia ca e ceva la mijloc din modul lor de abordare dar nu imi dau seama cum sa fac mai departe ca sa fie mai bine...sa verific daca sunt scurgeri pe bloc, daca e dat cirect consumul celorlalti locatari...adica nici daca inotam prin casa, nu puteam avea atata pierdere. Iar scurgerea nu e atat de mare totusi.
Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£...."problema" este ca trebuie sa ma intorc in tara din cauza unei probleme in familie si mai mult ca sigur nu as mai putea venii inapoi.....ce lucruri as putea patii in cazul in care nu am nimic pe numele meu,stiu ca datorii in UK se prescrie dupa 6 ani,este posibil la o asa suma mare sa te aresteze?......scuzati intrebarea,sunt constient ca este destul de imorala.Va multumesc
Buna ziua.nu am achitat integral o masina finantata in germania de catre banca vw .un an si jumatate a ramas pana la achitarea totala,Sunt 7 luni in care nu imi mai pot permite platirea ratelor,ieri a ajuns un fel de instintare cum ca masina ar fi declarata furata.nu mai locuiesc in germania inca mai sunt rezident.intrebarea mea este ce consecinte pot avea si cum as putea rezolva aceasta situatie tinand cont ca nu pot achita restul ratelor
Sau, imediat dupa ce cumpara, ii solicitati sa va vanda o cota din casa, si abia apoi incepeti cu investitiile.
. Nu poti sa iti alegi instanta sau tara in care sa declari faliment
---
*
[/
[ link extern ]
In discuție este falimentul “personal” al unui cetățean dintr o tara membra UE, pe teritoriul UE, in mod specific, nu e vorba de faliment in general, in diferite tari, asa cum ati ales va exprimați Dvs (lăsând la o parte cuvinte “cheie”)
Apreciez cunoștințele Dvs profesionale la nivelul României si va Invit sa ieșiți, daca vreti si in UE.
Din linkul de mai sus, de pe Wikipedia, citez:
“Bankruptcy tourism is the phenomenon whereby residents of one country move to another jurisdiction in order to declare a personal bankruptcy there, before returning to their original country of residence. This is done in order facilitate bankruptcy in a new jurisdiction where the insolvency laws are deemed to be more favourable. It is most prevalent in Europe where EU laws allow the free movement of residents to other Eurozone countries. Once in the new jurisdiction a person seeking bankruptcy must establish their Centre of Main Interests there in order to qualify as a resident and, therefore, petition for a successful bankruptcy.”