avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet de avocat Galan Marilena-Roxana

Activitate Cabinet de avocat Galan Marilena-Roxana

Buna ziua,

In cazul in care nu v-ati exprimat in mod expres acordul pentru folosirea vocii, sigur ca puteti solicita o suma. In ceea ce priveste cuantumul sumei, doar in urma unei discutii cu reprezentantul companiei veti putea decide.
Buna ziua,

Trebuie sa va prezentati impreuna cu fratele si cu actele la un notar. In cazul in care vor aparea neintelegeri privind dezbaterea succesiunii pe cale notariala, dosarul se va suspenda si va trebui sa va adresati instantei de judecata.
Buna ziua,

Situatia dvs. trebuie analizata pe baza documentelor pe care le detineti.
Buna ziua,

Intotdeauna este o situatie sensibila atunci cand este vorba despre un copil minor.
Daca dvs. considerati ca va puteti asuma cresterea si ingrijirea copilului, puteti solicita pe cale judecatoareasca ca locuinta copilului sa fie stabilita la dvs. Mama copilului ce parere are?
Buna ziua,

In cazul in care veti oficializa relatia, fiul viitorului sot va avea un drept de mostenire doar asupra bunurilor ce se vor gasi in masa succesorala ramasa de pe urma tatalui sau. Insa, in cazul in care decedati inaintea sotului, la mostenire vor veni copiii dvs si sotul. Fiul sotului va avea un drept de mostenire de pe urma tatalui sau si asupra bunurilor pe care sotul le-a mostenit de la dvs.
Răspuns la discuția Cerere cu valoare redusă
Buna ziua! Da, prin intampinare puteti invoca orice aparari de fapt si de drept pe care le considerati necesare. In ceea ce priveste calitatea procesuala a Investcapital trebuie facute mai multe discutii, pe baza actelor depuse la dosar.
Nu, sotul supravietuitor nu are vocatie la mostenirea de pe urma soacrei.
Răspuns la discuția Proprie cont bancar
Cel mai bine luati legatura cu un avocat caruia sa-i expuneti intreaga situatie. Poate sunteti inca in termen sa contestati executarea silita.
Divortul se poate face amiabil daca va intelegeti cu privire la toate aspectele. Partajul poate fi solutionat ulterior, fie amiabil, fie prin instanta.