avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate Traian Diana

Activitate Traian Diana

Răspuns la discuția Am cumpărat cu chitanță
Va mulțumesc
Răspuns la discuția Am cumpărat cu chitanță
Vânzătoarea a decedat după imediat , casa este cumpărată cu 40de ani in urma , și acum socrul meu are 80de ani și nu prea este bine cu sănătatea !
Bună ziua am nevoie de ajutor , socrul meu a cumpărat cu chitanță de mână , și ia lăsat și testament ,acest testament tine loc de acte de casa , ce trebuie să fac de poate face acte la notar cu el va rog daca știe cineva și mă poate ajuta cu un răspuns ce e de făcut , va mulțumesc !
Răspuns la discuția Cadastru cu chitanță de mana
Vă mulțumesc pentru răspuns ,casa este a socrului meu și este cumpărata acum 30de ani , și noi întâmpină probleme acum nu se poate face buletine la copii etc !
Bună seara știe cineva care sunt procedurile ,pentru a înainte în instanță uzucapiune la o.locuinta cumpărat cu chitanță de mână acum 30de ani ? Și care sunt pași de urmat ce trebuie plătit ?Va mulțumesc !
Răspuns la discuția Primesc un teren
În primul rând câți ani are,dacă este mai in vârsta de 70 de ani trebuie aduse IML aprobare de la IML pentru notar mai întâi mergeți la un notar și interesativa cel mai sigur !
Răspuns la discuția Cadastru cu chitanță de mana
Nu am de unde sa ai i-au pe urmași moștenitori aceste doamne de la care a cumpărat socrul meu de oarece aceasta a decedat și nu știu adresa nu știu nimic ! Așa că nu știu ce să mai fac sunt intro situația dezastruoasă cate piedici mi se pun mă trimite de la unu la altul , am vb cu un avocat și mi-a zis sa merg la un notar cu chitanță de mână și să caute notarul dacă sa făcut masa succesorală după doamna de la care am cumpărat , am fost la notar și mi-au spus că nu Ami da nimeni data despre aceasta doamna doar daca am actul ei de deces , și eu nu am.de unde să al am sunt la pământ phsihic , nu mai am simțit noaptea parcă mă lupt cu morile de vând , am făcut cădere phsica !
Bună seara am și eu o rugăminte daca poate sa îmi respunda cineva va rog , am casa cumpărată cu chitanță de mână este casa socrului meu dar care va rămâne a noastră după moartea lui , lângă mine sa vândut în termen eu după casa mea când o construiți socrul meu in 1993 a lăsat 20 cm , și se vedea gardul că avem aveți cm după casa ,vecinul și-a făcut cadastru și acei 20 de cm i-au intrat lui pe cadastru așa zice el , acum terenul.sa vândut și peroasoana care a cumpărat și construit o casa cu etaj pe răzor și mă rugat sa dau gardul jos să poată lucra la casa și el.a intrat la.mine acei 20cm nu i-am dat voie dar eu nu cunoscănăd legea , el.mia zis că așa e.proectu și el are dreptul sa construiască și eu am tăcut eu neavând cadastru el apare că este integula , plus că și lăsat geamuri la mine in curte și lăsat streașină la mine pe casa de 20 de cm , și când am zis că nu ai dau voie el.mia răspuns că el este în regulă și eu să ai arat cadastru , și vreau să știu dacă pot să îmi fac Cadastru cu chitanță de mână ?
Răspuns la discuția Chitanță de mana
Da știu numele persoanei de la care a cumpărat socrul meu , dar am depus cerere pentru istoricul imobilului în termen de 30de zile primim un râspuns , am înțeles de la socru meu , după ce a cumpărat de casa de la acea doamna , ea a decedat după doi sau trei ani , și zice el că nu ar avea urmași doamna de la care a cumpărat casa , vă mulțumesc pentru răspuns !
Bună seara , am și eu o rugăminte , sau cinema.poate ajuta am.nevoie de un avocat , am casa la.socu meu și este paralizat nevăzător și el a cumpărat casa cu chitanță de mana acu.30 de ani și acum nu pot face buletine la copii deoarece chitana de mana nu are valoare la.politie și as dori sa încep să îmi fac acte , mi sa mai spus că pot prin uzucapiune ,dar socru fond paralizat și nevăzător în vârstă de 80de ani ,ce pot sa fac , dacă vreun avocat dispus să mă ajute