avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1403 soluții astăzi
Forum Activitate latka

Activitate latka

Pagina 47 din 1141
Răspuns la discuția citire contor apa
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pina acum nu ati calculat niciodata consumul ? Nu ati citit niciodata contorul ?
Cum arata imaginea contorului ? Ceva de genul :
[ link extern ] /
Toate cifrele sunt negre, fara nici o virgula intre ele ?
Este normal ca ultima rotita sa se invirta mai repede, de fapt toate se invirt, de la dreapta spre stinga din ce in ce mai lent. La 10 rotatii ( zece cifre schimbate de la 0 la 9) ale unei rotite, cea din stinga face o schimvare de 1 unitate. Cit de repede se schimba cu 1 unitate cea mai din dreapta rotita ( a cincea) ?
Eu cred ca citirea a fost corecta.
Din ce spuneti, alcoolemia in momentul producerii accidentului era chiar mai mare de 0,84 (din cele doua probe reiese ca era in scadere).
Da, astfel de vehicule, a caror viteza nu depaseste 25 km/h se conduc pe drumurile publice fara permis.
Daca vreti sa circulati pe drumurile publice, da.
1. Da. Dacă nu aveați vreo cerere depusă, de unde sa știe furnizorul ?
2.Nu.
3.Nu.
4. Distribuitorul, e contorul lor.
5. Puteți solicita, în instanță trebuie să și demonstrați acele daune.

Cheltuielile de reparație trebuie, conform legii 196/2018 art.85 sa fie suportate de cei care au acea parte comună exclusivă, respectiv de toti proprietarii ce dețin acea parte comună, acoperișul afectat, din blocul respectiv.

Proprietarii din alte blocuri nu sunt coproprietari și nu pot fi obligați, legal, să participe la cheltuieli.

Dacă AG a decis ca toți proprietarii din toate blocurile să fie puși la plată, conform art.52 din legea menționată, se poate cere de către cei care nu au acea parte comună, în instanță, anularea hotărârii AG.
Răspuns la discuția model chemare in instanta
Eu cred ca vă trebuie un avocat, nu modele de chemare în judecată ( puteți încerca pe portalul justiției să găsiți inspiratie), după cum puneți problema.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ei pot demonstra pe baza inregistrarii video. Dvs. trebui doar sa cereti ca politia sa probeze acest lucru, conform art. 121 alin 2 din RA a OUG 195/2002..
[ link extern ]
Daca nu pot prezenta proba respectiva (ca va aflati in interiorul localitatii) inseamna ca instanta trebuie sa anuleze PV de contraventie. Asta trebuie sa cereti.

Nu conteaza ca ei erau in afara localitatii, radarul te ia si peste 1 km distanta.
Legea ati vazut-o, puteti s-o cititi si dvs. Eu nu cunosc mai mult.
Gresit ! Nu trimit pe nimeni in instanta, ci constat ca reprezentantii asociatiei, ori nu stiu exact (o fi stiind doar cine se ocupa de contabilitate), ori nu vor ceea ce dvs. vi se pare simplu. Nu scrie in legea 196/2018 despre vreun nivel de bunavointa.
Singura cale legala e instanta, asta e sensul afirmatiilor mele, cita vreme nu exista o hotarire favorabila ei in instanta persoana care a deschis subiectul e obligata sa plataeasca, daca asociatia refuza dialogul.

Asa ca, fiind un forum dedicat, nu putem sa discutam decit despre temeiuri legale, nu despre ce fac unii sau altii prin asociatii. Prin urmare, lasati-ma cu ceea ce considerati dvs. despre ce scriu eu si recititi regulamentul forumului.