avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate Raluka1985

Activitate Raluka1985

Buna ziua,
In urma unei succesiuni 3 frati au primit cate 1/3 din proprietatea mostenita. Pentru ca doi dintre acestia sa poata ceda partile lor catre al treilea frate se poate aplica donatia? Daca unul din frati este in strainatate s-ar putea face donatia si la distanta? Multumesc pt raspuns!
Răspuns la discuția Alcoolemie 0.12 permis suspendat?
Multumesc frumos de raspuns! O zi superba!
Buna ziua,
Sotul meu a fost oprit in trafic dupa ce bause un pahar de bere iar la etilotest a iesit alcoolemie 0.12 . Politistul a retinut permisul pentru 90 de zile si a dat si o amenda. Intrebarea mea este: nu cumva legea modificata din 2016 permite o alcoolemie de pana la 0.20? Eu asa am gasit, insa m-a contrazis politistul si ne-a sugerat sa facem contestatie daca nu suntem de acord cu masurile luate. Multumesc de raspuns!
Răspuns la discuția Intrebare succesiune
Am inteles. Multumesc tare mult pentru clarificari. O zi superba!
Răspuns la discuția Intrebare succesiune
Multumesc frumos de raspunsul dvs.! Mai am o intrebare. Daca stiu exact notarul la care s-a facut aceasta succesiune, mai este necesar sa merg la camera notarilor sau pot contacta direct acest notar?
Buna ziua,
Va contactez si eu pe tema unei succesiuni. In urma decesului bunicului meu, tatal a primit 3/4 din casa. Ulterior, la decesul bunicii s-a deschis o succesiune pt 1/4 care a ramas pe numele ei. Tatal meu nu s-a prezentat la acea succesiune ( acum 25 de ani) iar lucrurile au ramas ca in coada de peste. Doi frati au renuntat in scris, unul singur ramanand cu pretentia la acel sfert din casa. Intrebarea mea este: acum dupa 25 de ani, trebuie sa reincepem succesiunea sau ramane valabila actiunea celor 3 frati?
Mentionez ca tatal meu plateste si a platit mereu impozitul
Multunesc de raspuns
Răspuns la discuția Neprezentare la succesiune
Ce ar trebui facut? Mentionez ca tatal meu a platit anual -integral impozitele.
Buna ziua,
Si noi am vrea sa facem acelasi lucru si ni s-a spus ca numai o data poti beneficia de TVA de 5%.
Răspuns la discuția Neprezentare la succesiune
Nu s-a dezbatut si nici nu s-a trimis vreun document in urma intalnirii de la notar (la care tatal meu nu s-a prezentat)
Buna ziua,
Va contactez si eu pe tema unei succesiuni. In urma decesului bunicului meu, tatal a primit 3/4 din casa. Ulterior, la decesul bunicii s-a deschis o succesiune pt 1/4 care a ramas pe numele ei. Tatal meu nu s-a prezentat la acea succesiune ( acum 25 de ani) iar lucrurile au ramas ca in coada de peste. Doi frati au renuntat in scris, unul singur ramanand cu pretentia la acel sfert din casa. Intrebarea mea este: acum dupa 25 de ani, trebuie sa reincepem succesiunea sau ramane valabila actiunea celor 3 frati? Exista amenzi pt neprezentarea tatalui meu la succesiune? Multunesc de raspuns