LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
Bună ziua mi-am achiziționat o mașină prin credit dupa ce am introdus cererea de divorț, fiind încă pe numele fostului am achitat creditul acum vreau să o vând dar pe actele de proprietate scrie numele dinainte de divort ,întrebare Mă va afecta la vânzare?
Bună dimineața dacă iau un credit prin prima casă și nu sunt căsătorită cu iubitul meu dar el vrea să plătească avansul in caz că Doamne fereste ne despărțim are dreptul la apartament? Ne-am pus de acord să-i returnez 2000 de euro avansul ce mi-l dă si k nu are pretentii dar nu vreau surprize
Pe 25 feb 2020 am avut divorțul de comun acord pe 4 martie sa decis ,e scris si pe portalul judecatoriei online dar acasă nu a mai ajuns ,unde ar trebui să merg sa văd?Nu stiu cum funcționează procedurile va multumesc
Din iulie am părăsit domiciliul conjugal cu fetița de 6 ani ,alocația e pe numele tatălui pe card, din mai nu am mai scos-o, in februarie e primul termen pt divorț, fostul soț nu vrea să imi dea cardul de alocație că zice ca e card personal, se poate folosi de bani fetei deși nu e la el de atâta timp fetița ?mulțumesc
Vreau sa bag divorț, am o fetița de 6 ani locuiesc cu chirie dar patroana nu vrea să imi fc contract pe numele meu,mă afectează asta la custodia fetei sau trebuie sa imi caut alt apartament cu contract pe numele meu?va multumesc
Buna ziua vreau sa divorțez si plec cu chirie ,dar vreau sa iau masina care am cumparat o împreună cu soțul, dar e trecuta pe numele lui,e posibil sa ma dea la poliție pt furt k asa mă amenință, totuși până la divorț e bun comun
buna seara colega mea e in proces de divort cu sotul ,a avut prima infatisare dar doamna judecator i-a zis ca nu se poate continua procesul ca el e de negasit si ca colega mea trebuie sa ii plateasca avocat din oficiu daca vrea sa continuie divortul Trebuie sa platesca ea avocat din oficiu ca ea a decis sa se reprezinte singura ca nu are bani
E posibil? multumesc