avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate Adina36

Activitate Adina36

Buna ziua,

In urma desfacerii contractului de munca al unui salariat, sarcinile de serviciu i-au fost repartizate altuia, care in momentul de fata raspunde de 3 compartimente.
Conducerea firmei mi-a cerut sa-i dau un spor pentru cumul de functii. Problema este ca nu stiu cat ar trebui sa fie acest spor si care este temeiul legal in baza caruia i se poate acorda.
Ma puteti ajuta?
Multumesc anticipat!
Buna ziua! Imi poate spune cineva daca este specificat undeva ca actul aditonal la CIM trebuie inregistrat? Exista un registru special?Am control de la ITM si mi se cere registrul de evidenta al actelor aditionale sau dovada ca le-am inregistrat in registrul de intrare-iesire corespondenta al firmei. Eu le-am numerotat 1; 2; 3... la CIM nr......
Multumesc anticipat
Ma puteti ajuta cu un model de decizie pentru comisia de disciplina?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Fisa post secretar administrativ
Multumesc!
Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu o fisa de post pentru secretar administrativ - cod COR 334301?
Multumesc anticipat!
Contractul de mandat se inregistreaza in Revisal?
Răspuns la discuția Registru de bani personali
Multumesc!
Buna ziua. Ma poate lamuri cineva daca trebuie sa operez in registrul de bani personali daca am cheltuit din banii declarati la inceputul programului?
Răspuns la discuția Sanctiune disciplinara
Incercam sa lamuresc directorul ca nu pot sanctiona salariatul doar in baza documentelor primite, dar .... Aveam nevoie de inca o parere. Sper sa aiba mai multa valoare cuvantul unui avocat sau consilier juridic.
Va multumesc mult pentru raspunsuri! O zi buna va doresc!
Un salariat nu a respectat sarcina trasata de director.Seful de serviciu ii cere nota explicativa in 27.04.2015, incheie un referat (la care ataseaza nota explicativa a salariatului) in 04.05.2015, care ajunge la director pe 06.05.2015.Se stabileste sa-l sanctionez cu 10% / 1 luna.Se poate considera ca s-a facut cercetarea disciplinara in baza acelei note explicative?
Va multumesc anticipat!