avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Activitate andreea.dragomir100

Activitate andreea.dragomir100

Buna ziua,

O prietena este despartita de sot, nu legal impreuna au 3 copilasi. Sotul a luat copilasi la el pentru cateva zile si nu vrea sa ii mai dea mamei. Va rog sa imi spuneti cum poate mama sa isi aduca copilasi acasa. Nu se poate vb cu el nu intelege. Va rog sa imi spuneti ce mijoace exista pentru copilasi sa stea cu mama.

Multumesc
Buna ziua,

Am fost angajata la o societate comerciala cu domeniul de activitate comert, firma acorda imprumuturi angajatilor fara a avea vreun cod caen care ii permitea sa faca asa ceva. In luna august anul trecut mi-am dat demisia la aceasta societate ca sa pot pleca a trebuit sa fac un angajament de plata pentru un imprumut pe care l-am facut la ei si pe care nu l-am terminat. Acum cateva zile am primit o notificare de la un BEJ sa achit suma in 15 zile daca nu ma vor da in judecata. Intrebarea mea este daca pot contesta in vreun fel aceasta notificare atata timp cat ei nu au nimic legal la baza pentru a da imprumuturi angajatilor? Ma gandesc ca se vor cere mai multe acte doveditoare in instanta pentru a vedea pe baza la ce este facut angajamentul de plata.
Buna ziua,

As dori sa stiu ce pasii trebuiesc facuti pentru a putea importa marfa din UE. Societatea comerciala este infiintata.

Multumesc
Buna ziua,

M-am angajat acum 4 zile la o societate comerciala, cu contract de munca pe perioada determinata de 3 luni. Din pacate dupa aceste 4 zile am hotarat sa inchei colaborarea cu ei (nu au fost destul de cinstiti in urma interviului au omis o groaza de lucruri importante sa imi spuna). M au pus sa le trimit pe mail demisia, intrebarea mea este:
De unde stiu ca mi au incetat contractul in Revisal?

Multumesc
Buna ziua

Am fost angajata la.o societate comerciala timp de 9 ani. Mi am.dat demisia am stat in preaviz pe 31 iulie a fost ultima zi. La plecare nu am.primit adeverinta de vechime, urmand sa fiu sunata sa vin sa o iau. Intre timp angajatorul cauta fel si fel de motive legate de activitatea mea avuta la.societate numai sa nu imi dea aceasta adeverinta. Cum as putea sa intru in posesia adeverintei?

Multumesc
Buna ziua

O societate comerciala cu sediul social in Botosani, deschide un punct de lucru in Bucuresti. Intrebarea mea este acesta se declara si in Bucuresti la Anaf sau doar in Botosani?

Multumesc
Multumesc
Buna ziua

Lucrez la o societate comerciala in functia de contabil ( contabilitate primara iar in ultimul timp am fost mai mult pe credicontrol), in data de 04. 07. mi am dat demisia, angajatorul a semnat-o. Saptamana aceasta angajatorul mi-a inamanat o instiintarea care pana la data de 30.07 sa las balanta analitica si balanta contabila sa fie fara diferente. In caz contrar nu mi se semneaza demisia. Se poate sa am probleme din cauza asta.? Sa nu mi sr semneze lichidarea?

Multumesc