avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Cerban1

Activitate Cerban1

Vreau sa bag de pensie comunitara Romania UK dar nu stiu care este procedura de unde sa incep di cum sa bag dosarul mentionez ca lucrez de 17 ani in uk cu contract de munca si inca mai lucrez am 24 de ani munciti in romania din care 13 ani sunt de grupa 1 sunt nascuta pe data de 21/09/1968 multumesc.
Numele meu este Dumitra Cerban data nasteri este 21/09/1968 am lucrat in Romania23 de ani din care 13 ani si 10 luni sunt de grupa 1 si lucrez in anglia de 14 ani cu contract de munca pot sa stiu la ce varsta pot sa ies la pensie multumesc.
Buna Ziua Sunt Dumitra data nasteri 21/09/1968 am 24 de ani lucrati in Romania din care 13 ani si 9 luni sunt de grupa 1 si muncesc in Anglia de 14 ani post sa va intreb la ce varsta pot sa ies la pensie multumesc.
Pot sa cumpar 2 ani de pensie si cat ma costa multumesc.
Buna ziua tata a murit a ramas numai mama am un frate mama vrea sa mi lase mie casa nu avem taxa de succesiune facuta ce trebuie sa facem ca mama sa mi lase casa cu acte in regula. Multumim frumos.
Buna seara pe data de 30 /09/2018 am cerut un taxi la un restaurant la ora 2 :20 si am uitat un ruxac in taxi am luat legatura cu firma de taxiuri si nu vor sa mi spuna nimic despre rucsaczic ca soferul nu este la munca ce pot sa fac ?cum recuperez bunul pierdut multumesc.
Baiatul meu are doua nume si vrea sai scot unul ce pot sa fac unde trebuie sa merg .cat ma costa si cat dureaza schimbarea multumesc.
Numele meu este Cerban Dumitra sunt nascuta in sat Valea Fantanilor Coumuna Bralostita de ce pe certificatul de nastere este numai comuna nu si satul iar eu cand sunt intrebata unde mam nascut pe certificat este numai Bralostita iar eu sunt nascuta in valea fantanilor comuna bralostita multumesc..
Am 49 de ani am 25 de ani lucrati din care 14 sunt de grupa 1 data nasteri 21 /09/1968
pot sa stiu ce drepturi am masteoctomie stanga ganglioni axilari extirpati chimioterapie radioterapie iai tamoxifen iar cancerul meu este gradul 3 mentionez ca lucrez folosesc decat o mana ca cea stanga se umfla duoa operati lucrez in strainataye in Anglia pot sa stiu ce drepturi am in tara am 25 de ani lucrati din care 14 sunt de grupa 1 si de 10 ani lucrez in Anglia cu contract de munca multumesc...