avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate iuli-ana

Activitate iuli-ana

Multumesc
Buna ziua,
O societate comerciala care vrea sa se lichideze voluntar ce face cu arhiva ( este vorba de ~ 50 dosare salariati, dosare contabilitate, etc). Administratorul vrea sa o pastreze acasa, a intrebat la o societate de arhivare si nu isi permite sa plateasca pretul respective.
Buna ziua,
Se doreste vanzarea cladirii in care firma isi are sediul social catre o persoana fizica si apoi se face contract de inchiriere pentru o camera pentru a se folosi ca sediu social, birou firma.
Intrebarea mea este: trebuie facute demersurile pentru schimbarea certificatului de inregistrare la ORC, ce declaratii se fac la anaf ?
Răspuns la discuția Eroare in raportare contabila
Buna ziua,
Am patit acelasi lucru la bilantul de la 30.06.2015, l-am depus iar saptamana trecuta, correct si am primit mesajul " depus fara erori". Cred ca fiind din cursul anului nu este foarte grava greseala, programul nu are cheie de control pentru pasiv=active.
Buna ziua,
Se poate face casarea mijloacelor fixe in timpul anului, de ex.acum la sfarsitul luni octombrie.
Răspuns la discuția Bilant gresit
Buna ziua,
Am aceiasi problema si nu stiu cum sa o rezolv .
Multumesc anticipat celor care ne pot da un sfat.
Se poate retine pe stat concediul efectuat si necuvenit si anume zilele la care nu avea dreptul.
Buna ziua,
Se mai depune declaratia 205 aferenta anului 2014?
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Creante si datorii prescrise
Prescrierea spe poate face dupa 3 ani de la scadenta facturilor, in cazul fact.de furnizori daca acestia nu v-au cerut confirmari de solduri sau plata facturilor puteti sa-i prescrieti printr-o decizie a administratorului, dar in cazul clientilor trebuie sa aveti trimise somatii de plata si confirmari de solduri ( la clienti procedura este mai greoaie-dupa mine-pentru prescriere).
Răspuns la discuția Folosire cont 609
Multumesc pentru ajutor.