avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Activitate CIOBOTARU LOREDANA - CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA

Activitate CIOBOTARU LOREDANA - CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA

Formulati o cerere scrisa si motivata si o depuneti prin posta cu confirmare de primire.
Buna ziua ! Pentru a formula cerere la CEDO prin care solicitati incalcarea disp. art. 3 CEDO , va sunt necesare urmatoarele documente - copie carte de identitate , copie mandat de executare , copie fisa cazare persoana detinuta , copie de pe fisa de sanctiuni si recompense . Deasemenea , eu recomand formularea unei plangeri la judecatorul de supraveghere cu privire la nerespectarea conditiilor de cazare . Pentru mai multe informatii, va stau la dispozitie,
Buna ziua ! Ne puteti contacta pentru mai multe informatii.
Buna ziua ! Din cele relatate de dumneavoastra , reiese faptul ca aveti exercitarea autoritatii in comun , situatie in care va este necesara procura din partea tatalui . In eventualitatea in care va loviti de refuzul dansului, aveti posibilitatea de a solicita instantei suplinirea acordului printr-o hotarare judecatoreasca ,
Buna ziua ! Trebuie verificata data la care a fost comunicata hotararea catre intimat . Intampinarea trebuie depusa la Tribunalul Bacau .
Potrivit art. 215 alin. (7) din Codul de proc. pen., în cazul în care, pe durata controlului judiciar, inculpatul încalcă cu rea-credință obligațiile care îi revin sau există suspiciunea rezonabilă că a săvârșit cu intenție o nouă infracțiune pentru care s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva sa, judecătorul de drepturi și libertăți, judecătorul de cameră preliminară sau instanța de judecată, la cererea procurorului sau din oficiu, poate dispune înlocuirea acestei măsuri cu măsura arestului la domiciliu sau a arestării preventive, în condițiile prevăzute de lege.
Răspuns la discuția Conexare dosare
Nu. Puteti eventual sa formulati cerere de suspendare ( daca va incadrati in motivele prev de art.413 Ncpc) si in celalat dosar .
Buna seara ! In cuprinsul contractului de vanzare -cumparare cu clauza de intretinere , cu siguranta este mentionat faptul ca aveti dreptul de proprietate asupra imobilului dupa decesul vanzatorului iar pana la deces aveti dreptul de posesie .
Răspuns la discuția Declarare tamponare usoara.
n cazul accidentelor de circulaţie cu avarii (tamponări) conducătorii auto implicaţi au obligaţia de a se prezenta în termen de 24 ore de la producerea accidentului la unitatea de poliţie pentru întocmirea documentelor de constatare, care se eliberează numai în baza declaraţiilor date de aceştia. Neprezentarea în acest termen constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă, iar permisul de conducere se reţine, perioada de suspendare fiind de 30 zile.