avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate mitrache_v

Activitate mitrache_v

Buna ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie:
Sunt inscris in Colegiul Consilierilor Juridici Dolj ca membru asociat definitiv si de aemenea sunt inregistrat in tabloul consilierilor juridici dolj.
As dori sa stiu care sunt acele acte pe care eu (angajat la o societate comerciala fiind) pot pune stampila de data certa, nemaifiind nevoie a merge la notarul public. ma refer la acele acte pe care societatea le incheie cu diversi terit.
practic, doresc sa stiu pt ce acte nu ar mai fi nevoie de notarul public..
Va multumesc!
Va multumesc pentru promptitudine, corectitudine si simplitatea in a raspunde cererii mele de ajutor. D-zeu sa va binecuvanteze!
Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca, contractul de voluntariat se poate incheia intre un tert si o societate comerciala. Din cate stiu eu contractul de voluntariat se poate incheia intre un ONG si un tert. As dori sa stiu daca se poate incheia si cu o alta organizatie, alta decat ONG.
Va multumesc!
Deci, in concluzie președintele poate fi altul decat membrul fondator?!
Va multumesc foarte mult pt promptitudine. Sunteți amabil sa imi spuneti si o reglementare legală care atesta ceea ce ați spus dumneavoastră. Am nevoie sa stiu ce spun si eu mai departe. Astept răspunsul Dvs.
Buna ziua!

Va rog frumos sa imi spuneti si mie care sunt pasii pentru inchiderea filialei fundatiei. Mai exact, eu sunt directorul unei filiale a unei fundatii intr-un alt judet decat cel al fundatiei mama. Doresc sa inchei filiala. ce trebuie sa fac?
Va multumesc!
Buna ziua!

As dori sa stiu si eu daca atunci cand se infiinteaza o asociatie (ong) presedintele in consiliul director al asociatiei poate fi altul decat membrul fondator. Mai exact, doresc ca presedintele in consiliul director al asociatiei sa nu aiba calitatea de membru fondator. Specific ca sunt la pasul de a merge la judecatorie pentru dobandirea personalitatii juridice.
Va multumesc!
Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in urmatoare situatie.
Sa luam urmatoarea situatie ipotetica: "Ionescu este angajat ca profesor la o scoala particulara cu contract individual de munca. Se face mentiunea ca Ionescu este profesor titular. La data de 15 august 2010 i se desface contractul de munca cu acordul ambelor parti, insa i se face un nou contract individual de munca tot incepand cu data de 15 august 2010. Intrebarea este urmatoarea: Ionescu, datorita acestei situatii (desfacerea vechiului contract de munca si incheierea unui alt contract de munca nou tot la aceeasi scoala particulara), si-a pierdut dreptul de a fi profesor titular?
Ma intereseaza o reglementare legala in acest sens. Este stipulat in vreo lege sau ordonanta despre aceasta situatie?
Va multumesc!
Am un contract de inchiriere.........
Răspuns la discuția pfa donatii
Chiar asa, nimeni nu poate sa imi spuna..............................:(