avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate BO

Activitate BO

Am semnat de curand un contract pe perioada nedeterminata.Mi s-a inmanat al 3 lea exemplar semnat de seful firmei si stampilat.
Trebuie sa aiba si stampila de la ITM sau nu? sediul firmei ,,mama" este la Bucuresti la noi fiind o filiala
Buna ziua !
Sunt nu de mult timp curier.In contract scrie despre anumite drepturi privind echipamentul,materiale igienico-sanitare,alimentatie de protectie, sporuri, indemnizatii toate ,,conform legii".
Spuneti-mi va rog despre care lege este vorba ca sa ma documentez si eu.
Va multumesc anticipat pt raspuns!
Discuție PASAPOARTE
va rog sa-mi explicati cum e cu legea pasapoartelorcu cip.se vor elibera pasapoarte simple(fara cip) pe un anumit termen? si care sunt conditiile?
Răspuns la discuția divort
va multumesc foarte mult pt raspunsuri
Răspuns la discuția divort
si imai revin cu o intrebare:in cazul unei despartiri pe cale amiabila daca hotaram ca cei3 copii sa ramana la mine instanta are ceva de obiectat?
Răspuns la discuția divort
celmai mare copil are 7 ani. sa inteleg ca in acest caz instanta va hotara fara sa intrebe copilul?
Discuție divort
vreau sa pun cerere de divort dar sotul meu ma ameninta ca imi ia copii.(7ani,2,6ani,si2 luni).motivul:nepotrivire de caracter.as vrea sa stiu daca am castig de cauza daca: nu am o casa proprie caci locuim cu soacra de peste un an,.venitul meu acum provine din indemnizatia de crestere a copilului.
el oficial nu are nici un venit de aproape 2 ani.
in comun avem doar masina,mobila si o societate fara activitate(deocamdata) la care suntem actionari cu cate 50% fiecare.
va multumesc anticipat pt raspuns!
buna!
din 4 august sunt in concediu de maternitate(prenatal).nici pana azi in contul societatii nu au intrat banii de la sanatate.(stiu asta pt ca sotul meu se ocupa de acte).sunand la cei de la casa de asigurari o doamna foarte tafnoasa imi inchide telefonul in nas cu replica ,,dosarul a fost depus abia acu 2 saptamani".eu cum ii pot trage la raspundere pe ei ?sunt foarte suparata pt ca societatea si-a sistat activitatea si eu practic traiesc din banii astia pe care astept sa-i primesc:((
BUNA! mi-ar putea spune cineva ce norme sunt pt deschiderea unui chiosc pt fornetti? ca la noi in oras unele au chiuveta si wc altele nu.multumesc!
Răspuns la discuția DENUMIRE FIRMA
sotul meu a fost astazi sa mai duca ceva la camera de comert unde o doamna ne face actele pt o societate.acolo i-a spus ca trebuie sa puna linga numele ales de noi si principalul domeniu de activitate dar mie mi se pare o absurditate caci dupa spusele ei ,eu ar trebui sa-mi schimb numele societatii de fiecare data cind as vrea fac si altceva nu?