avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate Adelinan19

Activitate Adelinan19

buna. am nevoie de un raspuns cat mai rapid. eu locuiesc in alt oras decat cel din buletin. am cumparat aici un apartament si am contract care dovedeste . pot vota in acest oras? nu am cum sa ajung azi in judetul de domiciliu. am vazut in anumite articole ca daca ai dovada ca locuiesti in alt oras nu e nevoie de viza de flotant .help
salut. unde se voteaza pe 6 decembrie ? se poate vota in alt oras decat cel in care ai domiciliu?
daca termini facultatea de drept si masterul in acest domeniu poti sa profesezi ca profesor? la ce materie mai exact?
salut. am facut plangere la politie ca mi-a fost furat telefonul. ulterior l-am gasit ...nu a fost de fapt furat. cand ma voi duce sa retrag plangerea mi se va da amenda? am inteles ca se ia o amenda daca pui politia pe drumuri aiurea
buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de pesti in bloc din aceasta cauza.
Buna ziua. Vreau sa imi mut sediul social de la frima , acasa. Am citit pe net ca e posibil sa imi creasca foarte mult impozitul si am citit un articol din 2016 care spune ca poate ajunge la 6000 lei pe an. Mai este valabil acest lucru? care sunt pasii mai exact pentru a putea avea sediul social acasa si fara sa creasca impozitul ?
Discuție casa
am cumparat un apartament recent prin credit ipotecar. pot sa il trec la notar si pe numele cuiva? vrem sa il impatrim dar creditul sa ramana doar pe numele meu. se poate?
Discuție act juridic
care este natura actului juridic in cazul unui imprumut intre 2 persoane ? nu exista conventie, contract sau inscris cu privire la acesta. totul s-a facut verbal. multumesc!
Discuție Paza
Buna ziua. Am un spatiu comercial de 50 mp2 in care urmeaza să am un salon este necesar contractul cu o firma de paza ? am cautat si am gasit o firma care cere 700 de lei initial si 200 pe luna. mi se pare enorm pentru un spatiu mic, in care o sa fie 1-2 clineti pe ora. este obligatorie inchierea unui contract de paza?