avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate Ligia Toma Paraschivescu

Activitate Ligia Toma Paraschivescu

Buna ziua!Cum poate un mostenitor al unui fondator decedat sa devina membru intr-un composesorat in situatia in care toti membrii composesoratului sunt decedati?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numele se poate schimba doar daca va dati si dvs acordul iar pensia de intretinere sunteti obligat sa o platiti conform hotararii judecatoresti. prin care ati fost obligat.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordonanta 41/2003 spune la Art. 7. -
(1) Pentru minor, cererea de schimbare a numelui se face, după caz, de părinți sau, cu încuviințarea autorității tutelare, de tutore. Dacă părinții nu se înțeleg cu privire la schimbarea numelui copilului, va hotărî autoritatea tutelară.

(2) Când cererea de schimbare a numelui minorului este făcută de către unul dintre părinți, este necesar acordul celuilalt părinte, dat în formă autentică. Acordul nu este necesar în cazul în care celălalt părinte este pus sub interdicție ori este declarat judecătorește dispărut sau decăzut din drepturile părintești.
Răspuns la discuția Coprorietar
Daca îl cumpărați in timpul căsătoriei imobilul va fi considerat bun comun..In cazul unui proces de partaj se va stabili contribuția proprie a fiecărui soț la achiziționarea si îmbunatățirea bunului. Puteți face dacă doriți la notar convenție matrimoniala pentru separație bunuri, in acest caz ceea ce cumpărați acum poate fi doar proprietatea dvs. nu și a soțului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, cei de la Banca vor merge la notar vor da o declarație prin care spun ca s-a achitat creditul, declarația va fi trimisa de notarul public la Oficiul de cadastru in vederea radierii ipotecii.
Discuție Acte srl
Buna ziua, detin actele contabile , toate actele unui srl de mai bine de 3 ani.Firma nu mai are angajati nici contabil de 3 ani, la plecare contabilul mi-a lasat mie toate actele deoarece administratorul care este si asociat unic nu este in tara, este in Arabia Saudita si nu-l mai intereseaza firma.Nu pot lua legatura cu el ca sa-i trimit actele.Intrebarea este le pot preda undeva?Ce sa fac cu ele?
Răspuns la discuția Factura telefonie neplatita
debitul este prescris.B-)
Răspuns la discuția Acum imi place acest cantec:
superb=D>
atata timp cat ramane in vigoare legea Legea nr. 240/2009 pentru completarea alin. (2) al art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 403, din 15 iunie 2009.
Articol unic. — Alineatul (2) al articolului 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1.008 din 14 noiembrie 2005, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 7/2007, cu modificarile ulterioare, se completeaza dupa cum urmeaza:

— Dupa litera l) se introduce o noua litera, litera m), cu urmatorul cuprins:

„m) urmeaza cursurile de zi ale invatamantului preuniversitar si universitar, organizat potrivit legii, frecventate fara intrerupere. Sunt exceptate de la aceasta obligatie persoanele care au intrerupt cursurile din motive medicale.”
fiind studenta la data respectiva,beneficiati.
Răspuns la discuția amanare
Instanta de judecata revine cu adresa in vederea depunerii cazierului de catre Politie.Nu aveti obligatia sa-l depuneti dvs.