avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Activitate georgescuvaleria

Activitate georgescuvaleria

As dorii sa stiu daca este reglementat undeva obigativitatea unei societati de a verifica obiectul de activitate al furnizorilor.
EX: daca fac un contract cu o societate sa-mi construiasca o scara de beton sunt obligata sa verific daca are in obiectul de activitate constructii?
Ma poate ajuta cineva sa incadrez caen 6202, intr-un contract colectiv la nivel de ramura? Pana in 2010 eram la cel electronica, electrotehnica insa in nov 2010 a aparut un nou cntract la nivel de ramura electronica, electrotehnica in care nu mai sunt precizate codurile caen si care zice cam asa "se încheie prezentul contract colectiv de muncă pe ramura electrotehnică, electronică, mecanică fină, utilaje şi apărare, pentru unităţile cuprinse în anexa nr. 1, "
Răspuns la discuția Declaratie DEEE
suntem inregistrati din Ianuarie 2011
Problema este ca nu stiu unde declar importul de echipamente electrice si electronice
Discuție Declaratie DEEE
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns referitor la DEEE

In ce declaratie se declara deseurile electrice si electronice?
Discuție Garantii
Buna ziua ,
Societatea la care lucrez are un spatiu luat cu chirie. La inceputul contractului s-a platit o garantie echivalenta cu contravaloarea a doua luni de chirie . Plata s-a facut in lei, contractul este in valuta. As vrea sa stiu daca trebuie sa reevaluez la fiecare sfarsit de luna creeanta.
Va multumesc
Răspuns la discuția Accident auto
Va multumesc

Atept in continuare pareri si sugestii
Răspuns la discuția Accident auto
multumesc
Asta dupa calculele mele inseamna vreo 2000-2500E cea ce e egal cu nimic.............eu ce masina pot sa-mi mai iau de banii astia?? poate o caruta

Ce sanse am sa-l dau in judecata daca suma de la asigurare este mica? tinand seama ca este (parlamentar)
Discuție Accident auto
Ieri dimineata aveam masina parcata in fata unui magazin pe DN1 in apropiere de paralela 45 si un sofer a pierdut controlul masinii sale si a intrat in masina noastra , a atuncat-o intr-un stal si apoi intr-un gard de beton. Masina noastra a fost un Renault clio din mai 2007 cu 100.000km la bord dar foarte bine intretinuta. Acum este un un mare morman de fiare.Si cand ma gandesc ca eu si bebe al meu nu am vrut sa coboram din masina si ne-a convins sotul sa luam o gura de aer, puteam fi mori acum.
Vinovatul a declarat ca avea 110km/h , in procesul verbal de constatare al politiei scrie ca masina noastra era parcata regulamentar in afara partii carosabile, polita lui RCA este la Eurial Broker. Ce sanse am sa-mi recuperez banii pe masina sau o masina similara ( a noarta e clar ca e dauna totala). La ce trebuie sa fiu atenta maine cand o sa se faca constatarea cu agentul de la asigurari. (Vinovatul este o personalitate politica).

Va multumesc anticipat
Discuție Import
As vrea sa stiu definitia termenului "import cu titlu profesional", folosita in legea privind inregistrarea ca producator de eee a fondului de mediu, deoarece pt o societate IT care importa 1-2 aparate pt care testeaza softul si care de obicei se re exporta sau pur si simplu raman la noi cu anii pana se termina implementarea trebuie sa ma inregistrez ca producator de eee

va multumesc
Răspuns la discuția Contract inchiriere
Va multumesc mult

Si as dori daca se poate sa-mi spuneti care ar fi onorariul pt a face o notificare chiriasului si daca nu paraseste locuinta onorariul pt a obtine evacuarea