avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate S.C. SERVICII COMERCIALE S.R.L.

Activitate S.C. SERVICII COMERCIALE S.R.L.

Răspuns la discuția cedare apartament
prin codul de procedura civila, executarea silita prin poprire, asa cum am spus mai sus, 1/3 din venituri
Răspuns la discuția Se suspenda executarea silita?
Cu siguranta se va pronunta in privinta deschiderii procedurii generale de insolventa
Răspuns la discuția Pretul de vanzare al bancii!
=D> e adevarat ca raspunsul colegului Stefan e complet din toate punctele de vedere. Probabil ca decat sa fi dat (eu) un raspuns incomplet, mai bine nu-l dadeam deloc :)
Răspuns la discuția firme de recuperare creante
Cod CAEN 8291 - Activitati ale agentiilor de colectare si a birourilor (oficiilor) de raportare a creditului
Răspuns la discuția Se poate ?
cu atat mai mult cu cat termenul de prescriptie a creantelor fiscale e de 5 ani
Presupun ca e vorba de cei de la EOS KSI. Modalitatea lor de lucru e cel putin dubioasa: telefoane dupa ara 20, amenintari, fortari a-ti smulge o recunoastere a datoriei precum si o recunoastere a unor suplimentare care nu au niciun fundament legal si lista acestor modalitati ilegalede lucru poate continua.
1. Prima gresala e cea a angajamentului de plata in sensul ca suma de rambursat cu siguranta "a facut pui" si a crescut
2. Intradevar, ei se comporta ca executorii judecatoresti - ceea ce dupa mine se traduce in uzrupare de calitati oficiale -
3. Din moment ce la plata pe loc va ofera reducere, asta ma duce cu gandul la faptul ca cei de la EOS sunt titularii creantei, in sensul ca au cesionat-o de la banca. Ei, in aceasta situatie ei aveau obligatia sa va notifice aceasta cesiune, sub sanctiunea nulitatii, dvs. avand calitatea de debitor cedat.
4. Plata in rate si fara reduceri? Probabil banca are contract cu EOS pentru colectare de creante, titularul ramanand banca. Asta inseamna ca ei sunt doar sperietoarea bancii.


Oricum, din datele pe care le avem putem sa facem supozitii de tot felul
Buna intrebare ! :stunned:
Răspuns la discuția cedare apartament
1. Exista posibilitatea de a fi luat in evidenta biroului de credit ca "rau platnic" in situatia in care nu mai achitati ratele (ceea ce am inteles ca nu o veti face) precum si daca banca o va cere
2. Executarea silita are loc pana la realizarea creantei cuprinsa in titlul executoriu (in contractul de credit si contractul de ipoteca). Astfel ca, daca banca in cadrul executarii silite pornita impotriva dvs. nu se indestuleaza din executarea (vanzarea) bunului imobil cu care ati garantat, se poate indrepta si asupra celorlalte bunuri pe care le detineti PERSONAL, inclusiv poprire pe salariu (in cuantum de maxim 1/3 din veniturile lunare nete pe care le obtineti )pentru ca doar bunurile personale ale debitorului pot fi supuse executarii silite.
3. Exista posibilitatea cedarii contractului, insa e mai greu atata timp cat valoarea imobilului a scazut deja si ma indoiesc ca cineva va va subroga in obligatia de rambursare catre banca.
4. Incercati sa identificati un cumparator si dupa ce-l veti gasi la pretul care va convine luati legatura cu banca in vederea rambursarii anticipate a creditului


P.S. sper sa va fi fost de folos informatiile !
Răspuns la discuția Pretul de vanzare al bancii!
Nu este legal. Una e valoarea creditului+accesoriile, alta e valoarea garantiei la contractarea creditului, alta e valoarea imobilului acum.
Da, se poate contesta in instanta. Contestatie la executare, in cadrul contestatiei expertiza imobilara, mentinerea pretului din raportul de evaluare din 2008
Răspuns la discuția Incuviintare executare silita
Este in regula. Executorii bancari inscrisi in corpul executorilor bancari sunt asimilati limitativ executorilor judecatoresti, in sensul ca nu pot efectua acte de executare decat in cadrul bancii pe care o reprezinta.