avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate Eugenia Serban

Activitate Eugenia Serban

Cititi foarte bine clauzele contractului in ceea ce priveste rezilierea. In functiei de clauzele contractului se pot stabili si sansele dvs de a rezilia contractul.
Solutia nu v-o pot da eu, ci doar organele de cercetare paenale. In principiu, daca nu aveti cazier si aveti o atitudine de recunoastere, este posibil sa scapati doar cu o amenda.
Solicitati un expert parte care sa participe la efectuarea expertizei judiciare.
Buna ziua!
Incercati sa depuneti o adresa la sectia de politie de care apartine agentul ce v-a intocmit procesul-verbal rin care sa solicitati informatii cu privire la acel dosar . Eventual solicitati si o consultare a respectivului dosar.
Daca inca se efectueaza cercetari in dosarul respectiv, si nu s-a dat o solutie, dvs beneficiati de prezumtia de nevinovatie, astfel ca in prezent nu aveti cazier si puteti sa va insrieti la orice examen la care este nevoie de cazier.
Ar fi bine sa depuneti Actiune in instanta inainte de repararea masinii, deoarece in cadrul procesul se va efectua experiza judiciara la motorul masinii, iar din moment ce dvs veti repara masina, nu se va mai putea face aceasta expertiza.
Daca nu doriti sa asteptati atat de mult pana sa puteti utiliza autoturismul, faceti o cerere de asigurare probe, in temeiul art. 359 C.proc.civila, prin care sa solicitati efectuarea respectivei expertize.
Ulterior, in cadrul actiunii privind repararea autoturismului, va veti putea folosi de aceasta proba.
Daca proprietarul este de acord, puteti incheia un Contract in acest sens. Daca nu este de acord, solutia este sa mergeti in instanta!
Răspuns la discuția Posibibilitate dosar penal
Daca reusiti sa-i convingeti sa renunte la plangere, ar fi ideal.
Buna ziua!
Va trebuie acordul vecinilor direct afectati, respectiv cu cei cu care va invecinati, pe plan orizontal si vertical.
Răspuns la discuția Dovada existentei unui dosar
Nu exista un articol care obliga partea sa faca dovada existentei unui alt dosar, insa daca nu veti face dovada, dosarul nu va fi suspendat, iar de vreme ce solicitati suspendarea, este evident ca este in interesul dvs, astfel ca veti face si demersurile nesesare pentru a face aceasta dovada.
Ca si dovada, este suficient obtinerea unui Certificat de grefa privind dosarul respectiv.
Daca este creditorul de acord, bineinteles ca se poate.