avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate aleius

Activitate aleius

Răspuns la discuția vanzare firma
Imi cer scuze pentru neclaritate.Ideea este ca persoana straina vrea sa cumpere terenul si vrem sa gasim calea cea mai putin costisitoare pentru noi(ma refer la taxe, impozite).
Multumesc anticipat!
Discuție vanzare firma
Buna ziua,
o firma care detine un teren intravilan ar vrea sa o cumpere o persoana straina(fizica sau juridica, in functie de cum este mai simplu si mai putin costisitor).Intrebarea este care este calea cea mai simpla si mai putin costisitoare.
Multumesc!
Am o nelamurire cat priveste impozitul pe profit la micro.Eu sunt microintreprindere in conditiile prevazute de lege (inclusiv cifra de afaceri >100000 euro), platitoare de impozit pe venit 3%.Intrebarea este:daca eu depasesc cifra de afaceri in cursul anului cum se calculeaza impozitul?
Multumesc anticipat!
Am auzit "voci" precum ca la un SRL cu datorii in cazul unui faliment sau executare silita asociatul unic (care este si administrator) raspunde cu bunurile personale.Este adevarat?
Răspuns la discuția decizia aga
administrator este asociatul roman.Multumesc pt.raspuns
Discuție decizia aga
Buna ziua, cum se intocmeste decizia asociatilor in vederea suspendarii activitatii unei firme cu 2 asociati(un roman si un strain).Asociatul raman are procura de la cel strain sa faca toate demersurile care trebuie facute pt. firma mai putin instrainarea de bunuri.Ar putea intra si suspendarea actv. ?
Multumesc!
Buna ziua,
tocmai am inchis un punct de lucru (showroom) cu lichidare de stocuri.Am inhiriat un alt spatiu unde nu fac altceva decat sa-mi depozitez diverse unelte de lucru.
Intrebarea este:cum sa declar acest spatiu pe care l-am inchiriat acum la ORC , ce cod caen sa folosesc?
Multumesc!
Răspuns la discuția cumul de functii sau...
Ma scuzati ca insist dar vreau sa inteleg bine.Deci, un contabil cu studii medii, neautorizat CECCAR (inca), poate sa infiinteze un PFA si sa tina contabilitati la diverse firme?
Multumesc!
Buna ziua, cazul meu este acesta:sunt contabil cu studii medii,in prezent stagiar CECCAR.Intrebarea este urmatoarea:care este solutia cea mai buna (ieftina) si legala pt. a putea tine contabilitatea la mai multe societati?Pot face contracte cu fiecare firma cu un nr. minim de ore?
Multumesc anticipat!
Buna ziua, la o firma cu doi actionari, un roman si un italian, unde asociatul roman este administrator, pt. suspendarea activitatii este necesara decizia ambilor asociati sau sunt si alte modalitati?