avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate Dianageorgiana2019

Activitate Dianageorgiana2019

Buna ziua! Cu cat timp inainte se anunta angajatorul de intoarcerea la munca dupa concediul de maternitate? Si care sunt drepturile angajatului?
Buna ziua! Exista lege care spuna ca la 30 de ani de la moartea sotului,sotia supravietuitoare intra in drepturi depline asupra unui imobil cumparat impreuna cu sotul(sotul decedat avand in viata un copil din prima lui casatorie). Multumesc!
Buna ziua! Sotul meu detine un apartament impreuna cu tatal lui in care locuim cu copiii
,fiecare avand jumatate din el.Tatal lui vrea sa iasa din diviziune, iar noi sa-i cumparam partea, dar problema e ca noi nu dispunem de banii acestia. Daca nu ajungem la o intelegere, ce se poate intampla sau ce solutie se poate gasi ptr noi.
Buna ziua! Daca nu mai stiu unde m-am inscris ptr. pilonul2 de pensie sau daca am asa ceva unde as putea sa merg sa aflu? Multumesc
Buna ziua! Am fost in CCC cu primul copil pana in 5 aug. 2021,din 5 aug pana in 6 sept cand a implinit fetita 2 ani am fost in concediu medical platit cu 75%.Momentan sunt in concediu prenatal cu al doilea copil si urmeaza sa nasc in 5 nov.Veniturile de pe aceste doua concedii fiind mult mai mii decat indemnizatia avuta la primul copil,as vrea sa stiu cum imi va afecta Ccc ptr bebe 2. Va multumesc!
Imi cer scuze, dar nu inteleg"functie de situatia tatalui".Nu exista posibilitatea sa ma intorc in septembrie cand primul copil face 2 ani si optiunea de a ma intoarce in iulie (mai devreme cu 2 luni)este fixa sau opțională? Va multumesc ptr rabdare si eventualul raspuns.
Stimulentul de inserție il iau pana nasc al doilea copil? Daca vreau sa renunț la el, sa ma intorc in septembrie si sa intru in prenatal,se poate?
Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 4 saptamani,urmând să nasc al doilea copil in nov.Intrebarea mea este cum se procedeaza cu indemnizatia si cu contractul de munca. Trebuie sa ma intorc la serviciu in iulie cum am specificat sau pot sa ma intorc in septembrie?
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Buna ziua! Daca nasterea celui de-al doilea copil se produce dupa cei doi ani de concediu crestere copil 1 pana implineste 3 ani, beneficiez de indemnizatie ptr crestere copil 2? Multumesc!
Discuție Indemnizatie
Buna ziua! In septembrie 2019 am nascut prima mea fetita, iar inainte sa nasc am beneficiat de 90 de zile de concediu ptr sarcina cu risc.Eu vreau sa raman insarcinata din nou, intrebarea mea este daca beneficiez in continuare de indemnizatie de crestere ptr al doilea copil .Multumesc!