avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate mihai1962

Activitate mihai1962

Incerc de cateva luni sa-mi fac bransament separat la boxa,sa fiu separat de casa scarii si NU mi se aproba,fara sa primesc raspuns la e-mailurile trimise. Ce pot sa fac? Pe unii ii debranseaza iar mie nu mi se aproba bransarea!
Discuție Pensie
Pana in urma cu 9 ani am muncit in Romania si am platit tot ce trebuia. De atunci am plecat din tara muncind legal,cu contract de munca ,in UK. Ce am de facut ca sa ma pot pensiona si in Ro cand o sa indeplinesc conditiile(si care sunt)? M-am nascut in 1965,am muncit in Ro din 1.08.1983 pana in 1.12.2007,apoi in uk pana in prezent. Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția mostenire
In urma unei relatii de acum 25 ani a rezultat un copil iar instanta a hotarat ca eu sunt tatal(cu toate ca erau multe semne de intrebare).De atunci nu am avut nici o relatie cu el,dar sentinta a ramas.
Discuție Testament?
Eu am doi copii,unul nelegitim,pe care nici nu-l cunosc. Mama doreste ca la decesul ei mostenirea care mi se cuvine sa revina doar ficei mele (cand va fi cazul),excluzand copilul nelegim de la eventualele pretentii. Se poate face asta prin testament?
Discuție mostenire
Am doi copii,unul nelegitim pe care nici nu-l cunosc. Cum pot face ca doar copilul legitim sa ma mosteneasca. Multumesc
Discuție Succesiune
Tata a murit in urma cu 1 an..mama,eu si sora mea suntem mostenitorii.E necesar sa facem succesiunea?...ce se intampla daca nu o facem acum? Ulterior o sa coste mai mult succesiunea? Pentru imobiliare eu si sora am dori sa renuntam in favoarea mamei,urmand sa le impartim dupa ce mama nu va mai fi..e o solutie?
Răspuns la discuția Tata somer.Pensia alimentara?
MULTUMESC !!!
Pana acum cateva luni tatal copilului nostru a platit 25% din venituri(minim pe economie) cu titlu de pensie alimentara.De cand a ramas somer nu a mai platit nimic; bunicii sunt pensionari,nu are proprietati sau alte venituri.Ce este de facut???
Avem niste credite cu rate restante +datorii la utilitati.Pensia sotiei e de 1.200Ron.Avem in proprietate o masina pe care nu reusim s-o vindem si casa sotului mostenita.Cei de la utilitati ne amenita cu debransari iar bancile cu executia silita.Ce avem de facut ca sa rezolvam aceasta problema??
Cei ce lucreaza in strainatate,legal,si contribuie la fondul de pensii de acolo,poate sa contribuie si in Romania? La pensionare se tine cont de perioada muncita in strainatate? Se poate lua pensie si din tara si din strainatate?