avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate Piticu Marian

Activitate Piticu Marian

A câștigat cineva in instanță ,contestarea datei "iviri handicapului " rubrica III din certificatul de incadrare in grad de handicap, având in vedere că conform documentelor medicale handicapul este preexistent datei primului certificat de incadrare in grad de handicap?!
Pot solicita ANULAREA deciziei de incadrare in gradul de doi de invaliditate, pt a putea lucra normal pe un post care este compatibil cu starea mea de sănătate, deoarece cf legii 93/2019 art 56 nu pot lucra fiind persoana cu invaliditate gr 2 .Deci ,mi se poate ANULA aceasta decizie pentru a putea lucra normal!? Mulțumesc!
Bună ziua, sunt persoana cu handicap, de ce pt un referat de la ortopedie imi cere bilet de trimitere si bani pt acesta !?
Bună ziua ,aș dori sa știu dacă pot fi salariat si sa beneficiez si de pensie de invaliditate conform noilor modificari Legea 360/20023 și OU127 /2024 .Mulțumesc!
Bună ziua, as dori să știu dacă s-a amanat punerea in aplicație a O.U127/7-11-2024 publicată in Monitorul oficial nr 1124 din 11-11-2024 privind indemnizatia de solidaritate și punct de sprijin. Mulțumesc!
Nu este trecută data la rubrica ,,data dobandiri handicapului ,cred ca este trecuta doar la cerere!?
Nu este trecută data la rubrica ,,data dobandiri handicapului ,cred ca este trecuta doar la cerere!?
Bună ziua, mă repet dar nu am inteles , pentru pensionare ca persoana cu Handicap, De Când se calculează stadiul de cotizare, De când am dobândit handicapul SAU de când am certificat de handicap, Mulțumesc!
Bună ziua, sunt persoana cu handicap gradul 2 accentuat (membru drept inferior amputat) conform legi dacă am cotizat 2/3 din cei 35ani necesari mă pot pensiona mai devreme cu 10 ani. Eu am dobândit handicapul în 1997 ,DAR certificat de handicap am din 2006 . Mi se ia in calcul anii preexistenti certificatului ,adică din 1997 și până in prezent? Mulțumesc!