avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate Recovery Consulting Ralex

Activitate Recovery Consulting Ralex

S-a mai discutat pe aceasta tema pe avocatnet. In cazul in care persoana nu publica imaginile si le tine pentru uz personal, se pare ca este legal, aceasta a fost decizia ANSPDCP.
Răspuns la discuția Dosar penal
Ati fost prins conducand, presupun ca nu detineti permis. Desigur ca va puteti astepta la inchisoare, depinde si de istoricul dvs. si de completul de judecata. Cel mai sigur daca nu aveti antecedente penale, avand in vedere distanta scurta parcursa s-ar putea sa primiti o condamnare cu suspendare.
Răspuns la discuția Program lucru excesiv de strict
Trebuie sa vedeti daca este specificata aceasta sanctiune a angajatorului si in regulamentul intern al unitatii. Daca este sa analizam nu este corect ca angajatul sa intarzie nici cateva minute, dar pentru aceasta abatere se pot aplica sanctiuni disciplinare nu sa iti scada din timpul de munca. Deoarece daca tu ai lucrat 8 h iar pentru 1 minut sa ti se impuna ca ai lucrat doar 7 h nu vad echitabil acest lucru ci mai degraba un abuz, intrucat angajatul a lucrat acea ora iar angajatorul teoretic nu iti plateste acea ora.
Daca considerati ca prietena a depus un denunt ce nu este in concordanta cu realitatea va puteti adresati instantei competente de judecata asupra:
Art. 268. Inducerea in eroare a organelor judiciare

(1) Sesizarea penala, facuta prin denunt sau plangere, cu privire la existenta unei fapte prevazute de legea penala ori in legatura cu savarsirea unei asemenea fapte de catre o anumita persoana, cunoscand ca aceasta este nereala, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.

Faceti o cerere angajatorului in care expuneti motivele si un cont al dumneavoastra in care sa va vireze banii.
Răspuns la discuția Dosar
Puteti cauta dosarul doar dupa nume, nu este necesar neaparat numarul dosarului.
Incercati pe : [ link extern ]
Nu vad cum ati putea muncii daca este institutie a statului si sunteti functionar public, adica teoretic institutia nu desfasoara activitate in zilele respective. Daca erati in mediul privat, era alta situatie.
Răspuns la discuția Roti/Anvelope alte dimensiuni
Daca in talonul masinii apare ca masina trebuie sa aiba roti de 15, atunci asa trebuie sa aiba. Cu siguranta nu poti trece RAR-ul daca nu corespund cu cele din talon.
Răspuns la discuția Gdpr
In urma celor expuse s-a incalcat regulamentul GDPR. Puteti sa va adresati instantei competente.