avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate ionut c

Activitate ionut c

Buna ziua! As dori sa stiu daca un functionar public de executie se poate suspenda la cerere de la 01 iulie 2012 in cadrul unei institutii publice. Mentionez ca este numit in functia de director la o alta institutie publica pe perioada determinata si vrea sa se suspende din functia publica de executie.
Va multumesc!
Acum am inteles: singurele contributii care se vireaza sunt pentru angajat 741 x 10,5 % si pentru angajator 20,8%. Va multumesc pt. raspuns!
Adica 20,8 % aplicat la indemnizatia de maternitate bruta?
Dar contributiile datorate de angajator se platesc toate?
Buna ziua! In cazul unei angajate care intra in concediul de maternitate de 126 de zile ce contributii trebuie sa vireze angajatorul si ce contributii i se opresc angajatei? Am inteles ca impozitul nu se opreste, dar celelalte contributii? Va multumesc!
Buna ziua! Care este termenul pentru depunerea bilantului contabil la 31.12.2011 pentru o firma cu activitatea suspendata pe tot anul 2011. Va multumesc!
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un calcul concret al indemnizatiei de maternitate neta. Mentionez ca in ultimele 6 luni salariul brut al angajatei gravide a fost de 900 lei lunar si angajata intra in concediu prenatal incepand cu 1 februarie. Ce indemnizatie neta ar trebui sa ia pentru luna februarie de exemplu? Va multumesc pentru ajutor!
Multumesc pentru raspuns! Fiind consilier superior in prezent inseamna ca nu mai pot promova, insa pot trece la o alta gradatie atunci cand intru intr-o noua transa de vechime.
Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti si sa faceti trimitere la legislatia in vigoare la cati ani pot trece din functia de consilier superior treapta 3 in treapta 2?
Va multumesc!
Buna ziua!
As dori sa stiu daca dupa somaj am avut o intrerupere intre 8.03-15.04.2011, angajandu-ma pe 15.04.2011 si nasc pe la sfarsitul lunii martie 2012 e vreo solutie sa primesc indemnizatia? Invatati-ma va rog ce sa fac in acest caz!
Va multumesc!