avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1419 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Valy692

Activitate Valy692

În urma unei fapte comise am fost arestat preventiv.,în urma înlocuirii arestului preventiv cu măsură preventivă a arestului la domiciliu o publicație media a preluat de pe portalul instantelor hotararea curții de apel și a publicat-o inclusiv adresa de domiciliu, iar de pe o rețea de socializare o poza de a mea pe care a publicat-o blurata. DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL ESTE PERMIS AȘA CEVA?
Pentru a face apel :
Trebuie un alt onorariu pt. avocat?
Taxa de timbru cât costa aproximativ?
Dacă m am constituit parte civila și nu sant mulțumit în privința despagubirilor ce trebuie făcut?
Am primit o condamnare de 2 ani cu suspendare și plata unei sume de bani ca daune morale, dacă partea vătămată nu este de acord cu plata în rate eșalonate iar eu nu am alta posibilitate de a plăti ce se poate întâmpla?
Răspuns la discuția DAUNE MORALE
Dacă partea vătămată nu este de acord și nu am posibilitatea de a plăti suma integral ce se întâmplă?
Discuție DAUNE MORALE
Cum se platesc daunele morale, se pot plăti în rate?
Discuție Amână cauza
Ce înseamnă. Proces penal
Discuție Arest domiciliu
Șanț arestat la domiciliu, dacă primesc o condamnare cu închisoare de când întra în vigoare, pot fi trimis la închisoare direct din sala de judecata?
Șanț arestat la domiciliu, dacă primesc o condamnare cu închisoare de când întra în vigoare?

Valy692 a scris:

Ce înseamnă?

Ce înseamnă?