avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate Mariaiu

Activitate Mariaiu

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca un angajat plateste contributii pentru o luna incomplet lucrata (doar 5 zile), dupa care si-a dat demisia?
Multumesc!
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti, cu cat timp inainte de implinirea varstei standart se depun cererea si documentele necesare pentru pensionarea pe limita de varsta?
Multumesc!
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca sunt pensionar de invaliditate gr. 3, ma angajez cu contract individual de munca part time (4 ore pe zi), cat vor fi contributiile la stat, cat platesc eu si cat plateste angajatorul pentru salariul minim pe economie ?
Multumesc!
Discuție Somaj tehnic
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca un angajator cu doi angajati poate sa îi dea in somaj tehnic in perioada starii de urgenta din cauza reducerii activitatii in firma?
Multumesc!
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca perioada suspendarii contractului de munca, a somajului tehnic (situatie de urgenta), constituie vechime in munca?
Multumesc!
Discuție Somaj tehnic
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca sunt pensionar de invaliditate gr.3 si am contract de munca part time pot primi indemnizatie somaj tehnic in cazul suspendarii contractului de catre angajator?(pe timpul starii de urgenta)
Multumesc!