avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate victor sorin

Activitate victor sorin

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Consedera ca o gluma .....cheamal sa te ajute sa pui tabla pe casa ....si poate fiind mai plinut ..intra prin acoperis ..tavan ..si trebuie saiti faca casa . Este un jeg de prieten ...povestestele si lati amici de ai lui ...despre poveste ..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU copilul este cel ce se opune ci tatal si bunicii , mai tarziu copilul va spune (poate ) CE FEL DE MAMA AI FOST !! ASA CA FOLOSITI TOATE CAILE LEGALE SI POSIBILE SA REGLEMENTATI SITUATIA .
Este o aberatie ce sustineti , daca ATI PLATIT AMENDA DIN PUNCT DE VEDERE LOGIC SI JURIDIC , VA RECUNOSATETI VINA .
Multumesc
Buna ziua , doresc sa obtin situatia sumelor ce au fost executate de catre un executor impotriva mea . Indicatimi va rog atricolul ce prevede aceste aspecte cu privire la informatiile aferente , in sensul ca dorec defalcate .
Am avut permisul retinut , instanta a pronuntat o decizie favorabila , am primit hotatrarea si urmeaza sa o legalizez , la momentul retineri eu locuiam in bucuresti ( ubde a fost retinut si permisul ) acum locuiesc in alta localitate unde am si viza de resedinta .
Care sunt pasi pt a obtine permisul si de unde il pot solicita obligatoriu de la bucuresti sau se poate si de la domiciliul actual .?
Multumesc
Buna seara , am o nelamurire am aplicat pt un post nedidactic in cadrul unei unitati de invatamant bugetar la probele ce urmeaza sa faca departajarea sunt stabilite doua probe : proba practica si interviu ( ambele ce nu pot fii contestate ).
am citit in HG de organizare pt ocuparea posturilor Lit. b) a alin. (2) al art. 5 a fost modificata de pct. 2 al art. I din HOTARAREA nr. 1.027 din 11
noiembrie 2014 , publicata in MONITORUL OFICIAL nr. 854 din 24 noiembrie 2014. spune :e) tipul probelor de concurs: proba scrisa si/sau proba practica si interviu, dupa caz;
Intrebarea mea este ESTE POSIBIL SA FIE PROBELE CE NU POT FII CONTESTATE SI SCOASA PROBA SCRISA ? desi la alte instituti acest lucru nu se intimpla , proba scrisa si interviu .
Răspuns la discuția dreptul de a conduce.
Multumesc
in urma unui eveniment rutier care sa soldat cu avarierea auto propriu pe fondul consumului de alcool fara victime este primita o sentinta cu: Amânarea aplicării pedepseisi perioada de proba 2 ani intrebarea este : pot beneficia conf prevederilor din ART. 103*)
(1) Suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule se dispune:
Sau care este momentul in care pot redeveni sofer ?