avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate sanda1956

Activitate sanda1956

Mulțumesc mult!


Cornel Vasile a scris:

Pe baza de examen organizat conform legislatiei in vigoare.

Dati-ne mai multe detalii despre ce doriti sa aflati.

Medic primar, trei ani vechime, cand si cum poate promova la gradatia I
Cum promovează medicii în gradatii
Mama, incepand din 1992 are pesie de urmas dupa tata de 320 lei, iar pensia dansei pentru limita de varsta este de 450 lei. Pensia de urmas nu a crescut niciodată, în timp ce cea de CAP a crescut.
In luna iulie 2018 pensia de urmaș nu a crescut, iar cea de CAP a crescut cu 10%.
Legea spune ca, începând cu 1 iulie 2018, va creşte pensia minimă de la 520 de lei la 640 de lei. Ori pensia mamei este sub 520 lei.
Cum ar fi trebuit să se facă mărirea?
Menționez că asa se acorda la acea vreme pensia: și de urmaș și de limită de vârstă. NU este o greșeală. Din teama de a nu plăti bani în plus, m-am informat la Casa de pensii si mi s-a spus ca este corect, deoarece, la vremea pensionarii mamei mele se acorda si pensie de urmas, deoarece cele doua pensii erau din sectoare diferite.
Vă mulțumesc pentru răspunsuri
Răspuns la discuția cumul pensie si salariu
Multumesc frumos!
In curand voi indeplini varsta de pensiunare. Sunt bibliotecar, angajatorul doreste mentinerea mea in activitate. Cum se procedeaza? Mi s-a spus ca va trebui sa sustin un nou concurs pentru ocuparea postului.
Discuție Locuinte ANL
Sunr medic rezident anul III. As dori sa depun dosar pentru locuinta ANL. Pot beneficia?
sunt somera si gravida in luna a 7-a. pot intra in concediul prenatal/ Somajul se termina pe 12 octombrie, iar eu ar trebui sa nasc la sarsitul lunii. Pot beneficia de concediu de maternitate si indemnizatia pentru cresterea copilului? Ce acte trebuie si unde le depun?
Sunt obligate sindicatele sa stabileasca impreuna cu angajatorul criteriile de disponibilizare?
Doresc sa stiu care este salariul de incadrare al unui inginer agronom incadrat la o mitropolie in aceasta functie si care sunt conditiile de promovare in aceasta functie