avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Activitate savcon

Activitate savcon

salariata nu are varsta conform anexa 5, are 59 de ani dar vechime peste 40 ani , deci decizia este privind acordarea Pensie limita de varsta. Si nu stiu daca poate continua contractul individual de munca,prin intocmiriii unui act aditional sau trebuie incetat si deschis un nou CIM.
este vorba de salariata.
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti un salariat a primit decizia de pensionare la limita de varsta dar a depus si cerere cu 30 zile inainte de data indeplinirii cumulative a conditiilor de vartsta standard si stagiul minim de cotizare cu posibilitatea prelungirii anuale a contractului individual de munca. Intrebarea este: salariatul va putea cumula pensia cu salariul. Multumesc!
Nu este mentionat in CIM dar am intocmit decizie in aceasta privinta.
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca un salariat este desemnat sa inlociuasca persoana titulara care exercita control financiar preventiv, cand aceasta lipseste ( concediu de odihna , concediu medical delegatii, etc.) si beneficiaza de spor de 10% la timpul efectiv lucrat, trebuie transmis in REGES ONLINE? Multumesc
Buna ziua,va rog sa-mi spuneti in noul REGES-ONLINE, pentru actualizarea datelor contractelor existente ce data se trece la << pentru modificarea contractului este nevoie sa introduci datele de mai jos: Data de la care produce efecte ? data de 01.04.2025 sau data actualizarii exp. astazi 18.09.2025 ? Multumesc!
Buna ziua, pentru un nou angajat , costurile pentru fisa de aptitudini este suportata de viitorul angajat sau de angajator? Multumesc
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in aplicatia REGES -ONLINE poate opera doar salariatul imputernicit prin decizie si sa aibe contract individual de munca , sau poate opera reprezentantul legal cu contract de mandat ? Multumesc!
Buna ziua, daca in cartea de munca este trecuta perioada cand a lucrat in grupa II de munca , mai este necesara eliberarea unei adeverinte cu grupa de munca. Multumesc
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este necesar eliberarea unei adeverinte de vechime in perioada cand este trecut in cartea de munca si salariatul nu a beneficiat de alte sporuri suplimentare sau benficii.
Multumesc!