avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Irinacristiana2

Activitate Irinacristiana2

Situația este următoarea:
Eu cu fiica mea locuiesc împreună cu mama si cu sora mea minoră. Eu cu fiica mea stam separat într-o cameră iar bucătăria o aveam la comun. Sistemul de incalzire este pe lemne, avand ambele familii 2 sobe.
Buna seara! Cui sa ma adresez daca fostul concubin refuza sa isi refaca buletinul pentru a nu mai figura cu domiciliul la mine?(nu mai locuiește la mine din aprilie) Am înțeles ca poate fi amendat daca nu isi declara noul domiciliu
buna seara! pot face o cerere de evacuare prin poliție? l am dat in judecată pe fostul meu concubin pentru autoritatea parentala a copilului iar acesta nu vrea sa paraseasca domiciliul. Mentionez ca a fost luat in spatiu de mama.
Bună ziua! Eu m am despartit de concubinul meu iar împreună avem un copil. Vreau să îmi găsesc un avocat cu niste tarife mai mici, ce mă sfătuiți? Vreau să obțin custodie exclusivă, menționez că tatăl copilului are probleme cu alcoolul
Bună seara! Eu vreau să mă despart de tatăl copilului meu, este luat în spațiu de mama mea și locuim la ea. Acesta nu vrea să părăsească domiciliul. Politia îl poate da afara?
Bună ziua! Este legal că surorii mele sa nu i se aprobe dosarul pentru bursa de orfan datorita faptului că a avut anul școlar trecut nota scăzută la purtare? Menționez că anul trecut a primit, abia acum i-a zis că dosarul nu e aprobat
Mi se poate pune proprire pe salar și stimulent inserție copil în acelasi timp?
Bună seara! Am o proprire 1200 de lei pe un cont bancar. Datorita faptului că firma la care lucrez colaborează cu altă bancă am primit salariul cash prima luna. Angajatorul m-a înștiințat că a primit hotărâre judecătorească cu proprirea și mi-a oprit 300 și ceva de lei din salar. Problema este că pe contul bancar tot îmi apare proprirea de 1200 de lei.
Durează o perioada până se înregistrează plata?
Bună ziua! Pentru a beneficia de stimulent de inserție, ma pot întoarce la muncă exact când copilul face 2 ani?